Survivor: Χαμός στο συμβούλιο - Όλοι εναντίον του Αλέξη Παππά (video)

Survivor: Δύσκολα τα πράγματα για τον Αλέξη - Απίστευτες κουβέντες στο συμβούλιο

Survivor: Χαμός στο συμβούλιο - Όλοι εναντίον του Αλέξη Παππά (video)
2'

Ακόμα ένα ανατρεπτικό και γεμάτο εντάσεις επεισόδιο, παρακολουθήσαμε τη Δευτέρα (15/2) στο Survivor.

Τα πράγματα δεν πάνε καλά στη μπλε ομάδα και αυτό φάνηκε και στο αγώνισμα της πρώτης ασυλίας όπου ουσιαστικά έχασαν με κάτω τα χέρια. Νικητής της ατομικής ασυλίας ήταν ο Πάνος Καλίδης και έτσι οι παίκτες οδηγήθηκαν στο συμβούλιο του νησιού.

Εκεί έγινε κυριολεκτικά χαμός. Προκλήθηκε ένταση ανάμεσα στους παίκτες, οι οποίοι τα έβαλαν με τον Κρις αλλά ειδικότερα με τον Αλέξη Παππά.

Ο Τριαντάφυλλος ξέσπασε εναντίον και πήρε θέση στην κόντρα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον Αλέξη Παππά και την Άννα Μαρία Βέλλη.

«Αλέξη μου τι έχεις πάθει αγόρι μου και δεν είσαι αυτός που γνώρισα ρε φίλε, τι έχεις πάθει στεναχωριέμαι που σε βλέπω έτσι και γίνονται όλα αυτά. Δεν είσαι αυτός που γνώρισα και στεναχωριέμαι πραγματικά. Η Άννα Μαρία από ότι θυμάμαι είχε πει ότι στα κοριτσάκια θα αρέσει ο Νίκος επειδή είναι αυθεντικός, δεν είναι κάτι κακό. Τώρα κατηγορείς δύο γυναίκες, είναι άδικο. Μην κάνεις εφέ ρε Αλέξη. Εγώ γνώρισα άλλον άνθρωπο τι κάνεις τώρα. Γνώρισα κάποιον άλλον και με στεναχωρείς πολύ που σε βλέπω έτσι. Να δω στον κόσμο τι θα πεις δεν είσαι εντάξει με αυτά που κάνεις», ανέφερε ο Τριαντάφυλλος.

Στο τέλος, όπως ήταν αναμενόμενο, η μπλε ομάδα ψήφισε για πρώτο υποψήφιος προς αποχώρηση τον Αλέξη Παππά. Να θυμίσουμε πως λόγω της αποχώρησης της Έλενας Κρεμλίδου για θέμα υγείας, οι τρεις γυναίκες που έμειναν στην ομάδα δεν μπορούσαν να ψηφιστούν όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

LIVE BLOG Κακοκαιρία: Λευκή «εισβολή» στην Αττική - Χιόνια μέχρι και στην Ακρόπολη

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή