Survivor: Μεγάλη ανατροπή! Αυτοί είναι οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση (vid)

Survivor: Τα πάνω - κάτω ήρθαν στο χθεσινό επεισόδιο (16/2) του ριάλιτι επιβίωσης
2'

Το βράδυ της Τρίτης (16/2) παρακολουθήσαμε ακόμα ένα ανατρεπτικό επεισόδιο του Survivor. Η κατάσταση στη μπλε ομάδα φαίνεται πεντακάθαρα πως δεν είναι καλή και οι Αλέξης Παππάς και Κρις Σταμούλης έχουν απομακρυνθεί τελείως από τους άλλους συμπαίκτες τους.

Στην αρχή του επεισοδίου είδαμε την ένταση ανάμεσα στον Πάνο Καλίδης και τον Αλέξη Παππά, ενώ στη συνέχεια η μπλε ομάδα τα έβαλε με την Ελευθερία Ελευθερίου, μιλώντας για προδοσία.

Οι ομάδες πήγαν στο στίβο μάχης γνωρίζοντας πως πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Αλέξης. Οι «μπλε» συντάχθηκαν και κέρδισαν 10-8 επιστρέφοντας στις νίκες σε ασυλίες μετά από 5 συνεχόμενες φορές.

Την ατομική ασυλία για την ομάδα των κόκκινων κέρδισε ο Κόρο και έτσι τα πράγματα μπλέχτηκαν περισσότερο, καθώς από τη στιγμή που έχασαν οι «κόκκινοι» γνωρίζαμε πως θα βγουν δύο υποψήφιοι από την ομάδα τους και άλλος ένας μαζί με τον Αλέξη Παππά από τη μπλε ομάδα.

Στο συμβούλιου του νησιού ο Γιώργος Κοψιδάς και η παρέα του ψήφισαν την Ανθή για πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση. Κάπου εκεί οι κάτοχοι της ατομικής ασυλίας, Πάνος και Κόρο, έπρεπε να υποδείξουν ακόμα έναν παίκτη από την ομάδα τους. Εκεί έγινε το αναμενόμενο, καθώς δεύτερος υποψήφιος από τη μπλε ομάδα είναι ο Κρις, ενώ από την αντίπαλη ο Περικλής Κονδυλάτος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Πώς θα πάτε στη δουλειά - Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί, πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ