Survivor: Διαλύθηκε η κλίκα – Αυτοί είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση (video)

Survivor: Δύο ακόμα υποψήφιοι από την ομάδα των «κόκκινων»
1'

Γυναικεία υπόθεση η διαδικασία αποχώρησης αυτήν την εβδομάδα στο Survivor.

Το βράδυ της Τρίτης (23/2) παρακολουθήσαμε ακόμα ένα επεισόδιο με σκληρές μάχες αλλά και πολλά βαριά λόγια. Είναι πλέον ξεκάθαρο πως στην κόκκινη ομάδα υπάρχει θέμα ανάμεσα στους παίκτες και πως έχουν δημιουργηθεί δύο υπο-ομάδες.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Πριν την έναρξη του αγωνίσματος ασυλίας, η Ανθή Σαλαγκούδη επέλεγε να μην αγωνιστεί, ενώ μπορούσε. Η κόκκινη ομάδα πήρε πέναλτι γι αυτή της την απόφαση και από ότι φάνηκε στο τέλος αυτό τους κόστισε. 10-9 για τους μπλε και δεύτερη ασυλία για τους ίδιους αυτή τη βδομάδα.

Σοφία, Ανθή, Μαριάνθη και Κώστας φάνηκε πως έχουν γίνει μία ομάδα και όλοι γνώριζαν στο συμβούλιο πλέον πως θα ψηφίσουν οι παίκτες, καθώς τα αίματα έχουν ανάψει.

Εκεί με 8 ψήφους η Σοφία βγήκε δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση, ενώ η Καρολίνα ως κάτοχος της ατομικής ασυλίας, επέλεξε τη Μαριάνθη ως τρίτη και τελευταία υποψήφια.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, απόψε που θα φύγει μία από τις κοπέλες, η κλίκα σπάει και μικραίνει, ενώ στο trailer βλέπουμε και τον Κώστα Παπαδόπουλο να δίνει τα χέρια με τον Τριαντάφυλλο σαν να τα βρίσκουν.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ο Πασχάλης Τσαρούχας στον εισαγγελέα - Καταγγελία σοκ για πασίγνωστο ηθοποιό