Survivor Spoiler (07/03): Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο φαγητού

Survivor Spoiler: Η μπλε ομάδα μοιάζει... καζάνι που βράζει και τα πράγματα στην παραλία τους είναι πολύ δύσκολα.

Survivor Spoiler (07/03): Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο φαγητού
2'

Στο επεισόδιο της Κυριακής, το θέμα της «στρατηγικής Τζέιμς» συνεχίζει να απασχολεί τους παίκτες της μπλε ομάδας του Survivor.

Η Μαριαλένα δεν περνάει καλά και πλέον βάλλει ανοικτά κατά του Τζείμς του Νίκου Μπάρτζη και της Άννας - Μαρίας τους οποίους χαρακτηρίζει κακούς ανθρώπους.

Η διαμάχη του Τζέιμς Καφετζή με τον Πάνο Καλλίδη συνεχίζεται, με τον πρώτο να υπερασπίζεται την απόφασή του, λέγοντας στην κάμερα: «Είχαν πάρει όλα τα παιδιά το μέρος του Πάνου, δικαιώθηκα με την στρατηγική μου, ότι και αν λένε οι υπόλοιποι». Από την πλευρά του ο Πάνος Καλλίδης, λέει: «Η στρατηγική του Τζέιμς δούλεψε, όμως αυτό δεν σημαίνει κάτι για εμένα. Ούτε αλλάζει κάτι».

Την ίδια ώρα, ένα ακόμη αγώνισμα του Survivor θα παρουσιάζει ο Ατζούν Ιλιτζαλί, στη θέση του Γιώργου Λιανού που βρέθηκε στην Ελλάδα για την γέννηση του τέταρτου παιδιού του.

Survivor Spoiler (07/03): Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο φαγητού

Οι νικητές στο αγώνισμα επάθλου του Survivor 4 θα ανέβουν σε ένα γιοτ 25 μέτρων, όπου θα απολαύσουν ένα πλούσιο γεύμα.

Το ζήτημα είναι όμως ποιος θα κερδίσει αυτό το έπαθλο; Μπλε και Κόκκινοι τα δίνουν όλα για τη νίκη ωστόσο μόνο μια ομάδα θα πανηγυρίσει.

Ποια θα είναι αυτή; Σύμφωνα με πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο, η Μπλε ομάδα θα είναι αυτή που θα απολαύσει το μεγάλο έπαθλο!

Survivor: Τα καρφιά του Chris Σταμούλη - Έρχεται το τέλος του James

Ο Chris Σταμούλης αποχώρησε από το Survivor. Ο 31χρονος δικηγόρος μίλησε πριν μερικές ημέρες στο Love it και αναφέρθηκε στην εμπειρία του στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Δεν περίμενα πως θα αποχωρήσω. Ήταν η πρώτη ψηφοφορία που με έπιασε μια ταχυκαρδία. Δεν ήμουν ο χειρότερος παίκτης. Υπήρχαν πολλοί χειρότεροι παίκτες από εμένα. Αυτό που με έβαλε ουσιαστικά εκτός της ομάδας ήταν η πρώτη ψηφοφορία που με έβγαλαν υποψήφιο», είπε μεταξύ άλλων.

«Δεν ένιωθα τόσο Μπλε ομάδα. Όταν δεν είχε έπαθλο φαγητού δεν είχα κανένα κίνητρο να παίξω. Ο James θα κάνει το οτιδήποτε για να πετύχει τον σκοπό του. Πιστεύω πως ήρθε η αρχή του τέλους για τον James», πρόσθεσε σε άλλο σημείο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τσούχτρα - δολοφόνος: 17χρονος νεκρός μετά από τσίμπημα (vid)

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή