Survivor Spoiler: Διπλός σοβαρός τραυματισμός στη μπλε ομάδα – Τι θα γίνει με την ασυλία

Survivor Spoiler: Φαίνεται πως τα αγωνίσματα γίνονται ολοένα και πιο σκληρά στον Άγιο Δομίνικο…
2'

Το Survivor συνεχίζεται με τους τόνους να έχουν ανέβει και στις δυο ομάδες. Στους κόκκινους ο Τριαντάφυλλος βρίσκεται στο επίκεντρο, όμως, φαίνεται πως δεν είναι ο μοναδικός που αντιμετωπίζει προβλήματα. Σύμφωνα με τα spoilers, έντονη κριτική θα ασκηθεί και στην Μαριάνθη Κάσδαγλη από τους συμπαίκτες της.

Δεν είναι, όμως, μόνο αυτά τα ζητήματα που απασχολούν τους παίκτες και την παραγωγή, καθώς υπάρχει πληροφορία πως σε ένα από τα αγωνίσματα που θα δούμε προσεχώς έχουν υπάρξει δυο σοβαροί τραυματισμοί. Αυτοί αφορούν τη μπλε ομάδα και τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται δύσκολα αναφορικά με τις μάχες για την ασυλία που θα ακολουθήσουν.

Τη στιγμή που η μπλε ομάδα ετοιμάζεται για την αποχώρηση του Πάνου Καλλίδη, η οποία πιθανότατα θα ανακοινωθεί την Κυριακή (14.03) καθώς έχουμε δει και το σχετικό στιγμιότυπο, κι ενώ έχει κερδίσει το έπαθλο φαγητού, δεν αποκλείεται να χάσει δυο από τους παίκτες της για τη συνέχεια του Survivor.

Οι πληροφορίες και τα spoilers αναφέρουν πως ο Νίκος Μπάρτζης και η Ελευθερία Ελευθερίου είναι οι δυο παίκτες της μπλε ομάδας του Survivor που έχουν τραυματιστεί. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα διαρρέουν από τον Άγιο Δομίνικο, οι δυο τους χρειάστηκε να διακομιστούν στο νοσοκομείο έτσι ώστε να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού.

Για αυτό τον λόγο, υπήρξε και η φημολογία για την αλλαγή ομάδας του Τριαντάφυλλου, με μετακίνησή του στους μπλε, αλλά και πιθανότητα επιστροφής του Γιώργου Ταβλαδάκη ο οποίος ήταν ο τελευταίος παίκτης που αποχώρηση από το Survivor.

Κάτι τέτοιο, εν τέλει, δεν θα συμβεί αφού Μπάρτζης και Ελευθερίου ναι μεν είχαν πρόβλημα αλλά όχι και τόσο σοβαρό για να αποχωρήσουν από το παιχνίδι. Σε κάθε περίπτωση, τα spoilers αναφέρουν πως οι κόκκινοι έχουν προβάδισμα στα παιχνίδια ασυλίας, πιθανότατα λόγω και των απωλειών των μπλε…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αποκλειστικό Newsbomb.gr: Σοκαριστικό βίντεο μίσους από προφυλακισμένο για όσα έγιναν στη Νέα Σμύρνη