Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (25.04) - Πανηγυρίζουν ακόμα για την αποχώρηση Παππά

Survivor Spoiler: Γέλια και χαρές στον Άγιο Δομίνικο για την αποχώρηση του Αλέξη Παππά – Αγώνισμα επάθλου την Κυριακή (25.04) και μάχη για το ποιος θα το κατακτήσει έτσι ώστε να μπει με καλή ψυχολογία στις μάχες για την ασυλία.

Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (25.04) - Πανηγυρίζουν ακόμα για την αποχώρηση Παππά
2'

Το θέμα που μονοπώλησε το ενδιαφέρον στο Survivor την προηγούμενη εβδομάδα, δεν ήταν άλλο από την αποχώρηση του Αλέξη Παππά. Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας ήταν υποψήφιος μαζί με τον Τριαντάφυλλο και τον Γιώργο Ασημακόπουλο, με το τηλεοπτικό κοινό να προτιμά αυτούς τους δυο και να οδηγεί τον Παππά στο αεροπλάνο της επιστροφής για την Ελλάδα.

Η αποχώρησή του, βέβαια, φαίνεται πως στενοχώρησε μόνο τον Τριαντάφυλλο αφού οι περισσότεροι από τους υπόλοιπους παίκτες μάλλον το… χάρηκαν. Εκτός από τους πανηγυρισμούς στο Συμβούλιο του Νησιού, όπου ο Νίκος Μπάρτζης τραγουδούσε «Γεια σου Παππά, φιλάκια ρουφηχτά» και ο Κώστας Παπαδόπουλος φυσούσε σαν… μπουρού το κοχύλι του, υπάρχουν και παίκτες στην κόκκινη ομάδα που το χάρηκαν.

Στην παραλία πλέον κυριαρχούν τα γέλια, οι χοροί και τα χαμόγελα ενώ φαίνεται πως οι παίκτες το διασκεδάζουν. Ενδεικτικές είναι οι ατάκες που ειπώθηκαν από κάποιους σε ένα αποκλειστικό βίντεο από τα παρασκήνια του Survivor που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΣΚΑΪ. Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως για ακόμα μια φορά δεν θα λείψουν οι εντάσεις με πρωταγωνιστή τον Τριαντάφυλλο. Ο γνωστός τραγουδιστής φαίνεται να έχει ενοχληθεί από τις αντιδράσεις των υπόλοιπων κι έκανε λόγο για ντροπή.

Στο επεισόδιο της Κυριακής (25.04), βέβαια, το ενδιαφέρον θα μονοπωλήσει και πάλι το αγώνισμα για το έπαθλο φαγητού. Οι δυο ομάδες του Survivor θα παλέψουν για να κερδίσουν τροφή, αγαθό που έχει εξελιχθεί στο υψηλότερο στη διάρκεια του ριάλιτι επιβίωσης, και η «μάχη» αναμένεται να είναι σκληρή για ακόμα μια φορά.

Η αποχώρηση του Παππά φαίνεται να έχει φτιάξει την ψυχολογία των κόκκινων, που σύμφωνα με τα spoilers θα κερδίσουν στο αγώνισμα. Μένει να δούμε αν το έπαθλο φαγητού και η καλή διάθεση από τη νίκη της Κυριακής (25.04), θα βοηθήσει τους κόκκινους να βάλουν τέλος στο σερί των μπλε σε ό,τι αφορά τα αγωνίσματα για την ασυλία…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Το «πλήγμα» Μπάιντεν σε Ερντογάν: Τι σημαίνει η αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων- Γιατί τώρα

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή