Survivor αποχώρηση: Οι τέσσερις υποψήφιοι και το φαβορί για να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο

Survivor αποχώρηση: Ποιος φαίνεται να βρίσκεται κοντά στην έξοδο από το ριάλιτι επιβίωσης;
2'

Τη Μεγάλη Τρίτη σας αναφέραμε από νωρίς πως το συμβούλιο του νησιού θα έβγαζε τετράδα «φωτιά» και πως θα πηγαίναμε για το μεγαλύτερο ντέρμπι που έχουμε δει ως τώρα στο Survivor.

Αυτό συνέβη, καθώς οι μπλε κατάφεραν να κάνουν το 1-1 στις ασυλίες της εβδομάδας και έστειλαν τους κόκκινους να ψηφίσουν στο συμβούλιο του νησιού.

Μπορεί οι μπλε να κέρδισαν, όμως το κλίμα δεν είναι καλό. Νίκος και Τζέιμς νιώθουν στοχοποιημένοι από τους συμπαίκτες τους, ενώ από την άλλη πλευρά εκείνοι υποστηρίζουν πως το «δίδυμο» ακολουθεί μία δική του στρατηγική όντως απομονωμένοι και πως προσπαθούν να το παίξουν θύματα.

Αυτά συζητήθηκαν και στο συμβούλιο του νησιού, με αρκετούς παίκτες να στρέφονται κατά των Τζέιμς και Νίκο, οι οποίοι με τη σειρά τους εξηγούσαν πως δεν συμβαίνει τίποτα τέτοιο.

Η στιγμή της ψηφοφορίας έφτασε για τους κόκκινους και από την κάλπη βγήκε ο Τριαντάφυλλος υποψήφιος για 9η φορά. Ο Ηλίας Μπόγδανος ως κάτοχος της ατομικής ασυλίας έδωσε τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ενώ ο Παύλος Γαλακτερός έβγαλε στον τάκο τον Τζέιμς.

Έτσι οι τρεις τους, μαζί με τον Κώστα Παπαδόπουλο που είχε ψηφιστεί από τη Μεγάλη Δευτέρα, ήταν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Ποιος αποχωρεί σήμερα;

Ακόμα δεν γνωρίζουμε το επίσημο αποτέλεσμα, όμως όπως κάθε βδομάδα έτσι και σήμερα σας δίνουμε μία πρώτη εκτίμηση βάσει των διαδικτυακών poll.

Μεγάλο φαβορί για να φεύγει σήμερα από τον Άγιο Δομίνικο, είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος. Ο ζαχαροπλάστης μπορεί τις προηγούμενες φορές να βρέθηκε ψηλά στις ψηφοφορίες, όμως αυτή τη φορά δεν φαίνεται να τα καταφέρνει.

Χαρακτηριστικό είναι το poll του Quizchef.gr, όπου έχει συγκεντρώσει μόλις το 5% της προτίμησης των χρηστών του διαδικτύου, ενώ οι δύο που βρίσκονται στην κορυφή έχουν σαρώσει σε ψήφους.

Βέβαια δεν μιλάμε για επιβεβαιωμένο spoiler αλλά για μία διαδικτυακή ψηφοφορία. Η ουσία όμως είναι πως αυτές πέφτουν πάντα σχεδόν μέσα, όποτε βάσει αυτού, ο Κώστας Παπαδόπουλος αποχωρεί από το Survivor.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Υπόθεση Φουρθιώτη: Το σακίδιο που «έκαψε» τους ποινικούς και η έρευνα στο λάπτοπ