Survivor: Μεγάλες ανατροπές – Αυτά είναι τα δύο φαβορί σύμφωνα με τις στοιχηματικές (vid)

Survivor: Το ριάλιτι επιβίωσης αλλάζει από την Κυριακή (6/6) και παράλληλα άλλαξαν οι αποδόσεις για το μεγάλο νικητή. Ποια είναι τα δύο μεγάλα φαβορί!

Survivor
1'

Από την Κυριακή (6/6) το Survivor αλλάζει και πλέον γίνεται καθαρά ατομικό. Αυτό σημαίνει πως οι άνδρες θα παίζουν εναντίον των γυναικών και έτσι το παιχνίδι γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρον.

Ενδιαφέρον επίσης, δείχνουν οι αποδόσεις μετά την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου από το ριάλιτι επιβίωσης. Όχι, ο «Ντάφυ» δεν ήταν ποτέ πρώτος στις στοιχηματικές για την κατάκτηση του επάθλου, όμως η αποχώρησή του άλλαξε τις αποδόσεις στους 7 εναπομείναντες παίκτες.

Μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του Survivor είναι ο Ηλίας Μπόγδανος με τον Σάκη Κατσούλη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής το «Πρωινό» και τον Αλέξη Μίχα.

Παράλληλα, όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος, το ταξίδι των συγγενών των παικτών στον Άγιο Δομίνικο ματαιώθηκε. Την ίδια στιγμή, έχει αποφασιστεί να υπάρχει ειδική εξέδρα για τους συγγενείς των παικτών στον τελικό και τον ημιτελικό, που θα διεξαχθούν στο Γαλάτσι.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Χαρδαλιάς: Νέος επιδημιολογικός χάρτης - Τι θα περιλαμβάνει

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή