Survivor: Τους «πετσόκοψε» η Μαριαλένα - Ποιος είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση (vids)

Survivor: Άλλο ένα ανατρεπτικό και γεμάτο εκπλήξεις επεισόδιο, παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το βράδυ της Δευτέρας - Ποιος είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση
1'

Σε ένα ακόμη εντυπωσιακό επεισόδιο του Survivor, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έκανε... πάρτι στο στίβο μάχη και κατέκτησε την ατομική ασυλία, κερδίζοντας τα 12 από τα 13 runs.

Η γυμνάστρια πήρε το κολιέ και ταυτόχρονα το δικαίωμα να υποδείξει τον δεύτερο υποψήφιο της εβδομάδας, επικρατώντας στο φινάλε της Καρολίνας, την οποία κάλεσε μαζί με τον Ηλία και φυσικά τον Σάκη για φαγητό, μετά τη νίκη της.

Την πρώτη ασυλία είχε κερδίσει την Κυριακή (6/6) ο Σάκης Κατσούλης ο οποίος υπέδειξε υποψήφια προς αποχώρηση την Καρολίνα. Χθες, ήταν η σειρά της Μαριαλένας να υποδείξει ποιον παίκτη ή παίκτρια θα στείλει στον τάκο.

H παίκτρια της κόκκινης ομάδας υπέδειξε για δεύτερη υποψήφια της εβδομάδας την Ελένη Χαμπέρη, που προστέθηκε στη λίστα των υποψηφίων προς αποχώρηση. Η Ελένη τόνισε πως Μαριαλένα και Σάκης προσπαθούσαν εδώ και μέρες να δημιουργήσουν το έδαφος για να την ψηφίσουν αναζητώντας αφορμές εκεί που δεν υπήρχαν.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μύκονος: Φωτογραφία -ντοκουμέντο - Μυστικοί αστυνομικοί «έβλεπαν» τη μαφία της κοκαΐνης