Survivor: Χάδια και αγκαλιές μεταξύ Ασημίνας – Κατσαούνη (videos)

Survivor: Τι συμβαίνει ανάμεσα στους δύο παίκτες;

Survivor: Χάδια και αγκαλιές μεταξύ Ασημίνας – Κατσαούνη (videos)
Τι συμβαίνει ανάμεσα στους δύο παίκτες;
Glomex
2'

Όλο και πιο κοντά φαίνεται πως έρχονται στο παιχνίδι, Γιώργος Κατσαούνης και Ασημίνα Χατζηανδρέου. Οι δύο παίκτες των Μαχητών που μέχρι πριν λίγο καιρό «σφάζονταν», βλέπουμε στα τελευταία επεισόδια πως τα έχουν βρει και μάλιστα και με το παραπάνω.

Στο επεισόδιο του Σαββάτου (12/2), ακούσαμε την Ασημίνα να λέει πως είναι χαδιάρα και βάζει τον αγρότη να την χαϊδεύει.

«Με τον Γιώργο μπορεί στο παρελθόν να έχουμε διαπληκτιστεί λόγω των συμβάντων που είχαν γίνει με την Μυριέλλα και είχε γυρίσει και είχε πει κάποια πράγματα για μένα. Τα έχω κρατήσει κλειδωμένα σε ένα κουτάκι στο κεφάλι μου αλλά δεν μπορώ να μην κάνω παρέα μαζί του. Με κάνει και γελάω, περνάμε πολύ όμορφα και μέχρι να ξανασυμβεί κάτι ακραίο που θα μας χαλάσει τη σχέση νομίζω ότι δεν θα χαλάσει από μόνο του γιατί είναι κάτι όμορφο», είπε αρχικά η Ασημίνα.

Και πρόσθεσε:«Τον βάζω και κάθε βράδυ να με χαϊδεύει γιατί είμαι πολύ χαδιάρα γενικά» πρόσθεσε η παίκτρια των Μαχητών με τα πλάνα που ακολούθησαν να δείχνουν πως οι δυο παίκτες του Survivor ήταν πολύ, πολύ κοντά τη νύχτα. «Εκείνον τον χαλαρώνει και τον κοιμίζει, οπότε μια χαρά».

Στο χθεσινό (14/2) επεισόδιο, είδαμε ξανά τους δύο παίκες να έρχονται πολύ κοντά και πιο συγκεκριμένα να κοιμούνται δίπλα - δίπλα. Η αγκαλιά και τα χάδια δεν έλειψαν και έτσι έχει ξεκινήσει να «γεννιέται» μια απορία. Τι συμβαίνει μεταξύ τους; Να θυμίσουμε πως η Ασημίνα έχει σχέση με τον Χρήστο Δάντη, ενώ ο Γιώργος Κατσαούνης είχε ξεκινήσει ένα ειδύλλιο με τη Μυριέλλα Κουρεντή στο παιχνίδι, το οποίο «κόπηκε» σύντομα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Survivor Spoiler 15/2: Ο παίκτης που αποχωρεί από το παιχνίδι (video)

Survivor: Κάτια και Βρισηίδα έκαναν ηλιοθεραπεία topless και ανέβασαν τη θερμοκρασία στα ύψη (video)

Survivor: Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Κατσαούνης – Ανδρέας – «Σταμάτα ρε βούλωστο» (video)

Survivor: Χαμός στους Μαχητές – Κατηγορίες για κλέψιμο φαγητού και απειλές για μηνύσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή