Survivor «Σάρωσε» ο Ανδρέας – Ο Μαρτίκας «πάτησε» την Πελαγία

Survivor: Το τηλεοπτικό κοινό ήταν ξεκάθαρο βάσει των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας

Survivor «Σάρωσε» ο Ανδρέας – Ο Μαρτίκας «πάτησε» την Πελαγία
Το τηλεοπτικό κοινό ήταν ξεκάθαρο βάσει των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας
Instagram: survivorgreece
1'

Με δύο απώλειες ολοκληρώθηκε το χθεσινό (16/2) επεισόδιο του Survivor για τους Μαχητές. Αρχικά ο Άγγελος Πουλός, αποχώρησε για λόγους υγείας πριν κλείσει μία εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο, ενώ στο τέλος είδαμε στην Πελαγία Καζολέα να αποχωρεί μετά την απόφαση του τηλεοπτικού κοινού.

«Το έζησα 100% και γνώρισα ανθρώπους που θα έχω κι έξω στη ζωή μου. Η αλήθεια μου άρεσε σε λιγότερους ανθρώπους και σε άλλους περισσότερο το σόου κι η διπροσωπία. Θα στηρίζω με όλη μου την καρδιά ανθρώπους που συμπάθησα κι από τους Μπλε κι από τους Κόκκινους. Ελπίζω να φτάσει η Ασημίνα στον τελικό. Μπορεί κάποιος να τρέχει καλύτερα κι από μέτριος να γίνει πιο καλός. Αυτό μαθαίνεται κι εκπαιδεύεται. Το να μάθεις και να έχεις καλό χαρακτήρα γεννιέσαι με αυτό και δεν είναι κάτι που μπορείς να γίνεις», είπε η Πελαγία πριν αποχωρήσει.

Ποια ήταν όμως τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας; Σύμφωνα με την εκπομπή «Το Πρωινό», στην πρώτη θέση με θετικές ψήφους βρέθηκε ο Ανδρέας Ματθαιακάκης με ποσοστό 54%, στη δεύτερη θέση ο Σπύρος Μαρτίκας με 33%, και τρίτη η Πελαγία Καζολέα με μόλις 13% και έτσι αποχώρησε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Survivor Spoiler: «Για μένα ο Σπύρος είναι μόνο καραγκιόζης» (video)

Survivor: Σκηνές δράματος στο συμβούλιο – Η αποχώρηση – έκπληξη και τα κλάματα της Ασημίνας (vids)

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή