Survivor: Το πρώτο μήνυμα της Πελαγίας μετά την αποχώρησή της είναι γεμάτο «καρφιά» (pics)

Survivor: Τι είπε για την εμπειρία της στον Άγιο Δομίνικο αλλά και τον χαρακτήρας της

Survivor: Το πρώτο μήνυμα της Πελαγίας μετά την αποχώρησή της είναι γεμάτο «καρφιά» (pics)
Τι είπε για την εμπειρία της στον Άγιο Δομίνικο αλλά και τον χαρακτήρας της
Instagram: pelagia.bella_kaz
1'

Την Τετάρτη (16/2) η Πελαγία Καζολέα αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης, με τους Σπύρο Μαρτίκα και Ανδρέα Ματθαιακάκη να παραμένουν στο παιχνίδι.

Μια εβδομάδα περίπου μετά την αποχώρησή της από τον Άγιο Δομίνικο, η 31χρονη επέστρεψε στο Instagram και έκανε την πρώτη της ανάρτηση.

«Survivor!! Ένα αναπάντεχο ταξίδι ζωής μόλις τελείωσε! Θέλω να σας ευχαριστήσω από καρδιάς όλους εσάς που με υποστηρίξατε, που ταυτιστήκατε, που θυμώσατε, που γελάσετε, που βγάλατε οποιοδήποτε συναίσθημα! Επέστρεψα χαρούμενη & υπερήφανη μη έχοντας αλλοιώσει το χαρακτήρα μου.

Ως γυναίκα παίχτρια του δυσκολότερου παιχνιδιού επιβίωσης θέλω να τονίσω σε ΟΛΕΣ εσάς να πιστεύετε στην δύναμη σας γιατί μπορείτε να ανταπεξέλθετε σε οποιοδήποτε δύσκολη συνθήκη & να μην επιτρέψετε σε κανέναν να σας κάνει να νιώσετε λιγότερο ικανή -χρήσιμη. Για μένα η αξία και η πραγματική νίκη ταυτίζετε με την αξιοπρεπή αποχώρηση. Τα καλύτερα έρχονται..» έγραψε η Πελαγία Καζολέα, δημοσιεύοντας παράλληλα κάποια στιγμιότυπα από την παρουσία της στο Survivor.

https://www.instagram.com/p/CaRvMe1MwO1

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή