Survivor Spoiler 24/2: «Σαρώνει» ο Σοϊλέδης – Απογοήτευση η Κάτια Ταραμπάνκο (photo)

Survivor Spoiler 24/2: Δύο παίκτες έφτασαν τους 100 αγώνες – Στον… πάτο η «βασίλισσα» Κάτια Ταραμπάνκο
Δύο παίκτες έφτασαν τους 100 αγώνες – Στον… πάτο η «βασίλισσα» Κάτια Ταραμπάνκο
Instagram: survivorgreece
2'

Μέσα από τα στατιστικά μπορούμε να καταλάβουμε πολλά για το Survivor. Για παράδειγμα αυτά δείχνουν πως ο Άρης Σοϊλέδης είναι ο κορυφαίος αυτή τη στιγμή στο παιχνίδι, βάσει νικών, κάτι βέβαια που το βλέπουμε και στις τηλεοπτικές μας οθόνες.

Επίσης, στους δύο μήνες του ριάλιτι επιβίωσης, έχουμε καταλάβει πόσο δυνατή παίκτρια είναι η Ασημίνα από τους Μαχητές και αυτό το δείχνουν και οι αριθμοί, καθώς είναι δεύτερη στην κατάταξη, κάτω από τον ποδοσφαιριστή.

Η μεγάλη απογοήτευση όμως που σίγουρα δεν περίμεναν πολλοί, είναι η Κάτια Ταραμπάνκο. Το μοντέλο που μπήκε στο παιχνίδι ως «βασίλισσα» με τις δάφνες της παραγωγής που έκανε μάλιστα ατομικό trailer για την είσοδό της, βρίσκεται στον… πάτο.

Η Κάτια έχει μόλις τέσσερις νίκες από την ημέρα που μπήκε στο παιχνίδι, λιγότερες και από τον Σάκη Αρσενίου που αποχώρησε την Τετάρτη (23/2).

Αξιοσημείωτο είναι επίσης, πως ο Σάκης Ρουβάς ξεπέρασε τους 100 αγώνες (109), ενώ η Ασημίνα έφτασε τους 100. Είναι οι πρώτοι δύο παίκτες που έφτασαν τριψήφιο αριθμό στο φετινό Survivor.

Δείτε παρακάτω τα στατιστικά:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Η αποκάλυψη του Κόρομι για τα λεφτά των Μαχητών

Survivor: Ο Χρήστος Δάντης αποθέωσε τη σύντροφό του Ασημίνα (photo)

Survivor: «Λύγισε» η Ναυσικά μιλώντας για τον πατέρα της – «Είχε έναν εθισμό και υποτροπιάζει» (vid)