Αναστάσιος Ράμμος: Νομίζει ότι ο πρωθυπουργός είναι ακόμα ο Τσίπρας και ο Κανάκης τον «πειράζει»

Αναστάσιος Ράμμος: Νόμιζε ότι πρωθυπουργός είναι ακόμα ο Τσίπρας και ο Κανάκης τον τρολάρει

Αναστάσιος Ράμμος: Νομίζει ότι ο πρωθυπουργός είναι ακόμα ο Τσίπρας
Είναι πραγματικά ο κατάλληλος παρουσιαστής για το Total Blackout», είπε ο Αντώνης Κανάκης,
Instagram
2'

Ο Αναστάσιος Ράμμος παρευρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 4 Μαρτίου στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και έκανε μία… γκάφα. Στην ερώτηση της παρουσιάστριας σχετικά με το «ποια είναι η ιδανική τετράδα από την ελληνική τηλεόραση που θα ήθελες να δεις στο Total Blackout. Μπορείς να πεις όποιους θέλεις. Ακόμα και τον πρωθυπουργό» εκείνος απάντησε: «Ξέρω εγώ… Τσίπρας, Βαρουφάκης… Μου ήρθε τώρα εμένα επειδή είπε πρωθυπουργός τώρα».

Όταν, δε, η παρουσιάστρια επισήμανε πως πλέον δεν είναι πρωθυπουργός ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, εκείνος απόρησε.

Η παρέα του «Ράδιο Αρβύλα» και ο Αντώνης Κανάκης φυσικά δεν άφησαν αυτό το σκηνικό να πέσει κάτω. Ο παρουσιαστής ανάμεσα στα πρόσωπα που σχολίασε ήταν και αυτό του Αναστάσιου Ράμμου με αφορμή την επίσκεψη του τελευταίου στην Κατερίνα Καινούργιου για την πρεμιέρα του νέου «Total Blackout».

Συγκεκριμένα ο Αντώνης Κανάκης είπε: «Στο νούμερα 14. Αυτός ο άνθρωπος λέγεται Αναστάσιος Ράμμος. Και κυρίες και κύριοι, δείτε το απόσπασμα και μετά θα πούμε ότι έχουμε να πούμε» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Κανάκης για να ακολουθήσει

«Αυτός, κυρίες και κύριοι, είναι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος! Δεν γνωρίζει, δεν έχει πάρει χαμπάρι, εδώ και τόσα χρόνια ότι κυβερνάει ο Μητσοτάκης αυτή την χώρα» σχολίασε ο Αντώνης Κανάκης για να συνεχίσει: «Είναι πραγματικά ο κατάλληλος παρουσιαστής για το Total Blackout. Το οποίο, βέβαια, το λες και άγνοια κινδύνου το να μην γνωρίζεις ότι είναι ο Μητσοτάκης ο πρωθυπουργός όλα αυτά τα χρόνια. Μην του το πείτε απότομα και τρομάξει ο Αναστάσιος Ράμμος».

https://www.instagram.com/p/Caq7VmFlpH5

Διαβάστε επίσης:

O Αναστάσιος Ράμμος για την Κατερίνα Ζαρίφη: Το μυστικό που τους δένει

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή