Από τη «Γη της Ελιάς» στο «Σασμό»: Spoilers στις αγαπημένες σειρές

Σειρές: Η εβδομάδα ξεκινά με πολλές εξελίξεις στις επιτυχημένες παραγωγές μυθοπλασίας.

Από τη «Γη της Ελιάς» στο «Σασμό»: Spoilers στις αγαπημένες σειρές
4'

Δευτέρα και η εβδομάδα ξεκινά τηλεοπτικά με πληθώρα σειρών στη βραδινή ζώνη. Καθηλωτικές σκηνές και δυνατές ερμηνείες αναμένεται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον, με στόχο να κερδίσουν το κοινό.

«Ο Παράδεισος των Κυριών», ALPHA 20.00

Μια συνταρακτική είδηση φτάνει στα αυτιά του Μάρκου, ο οποίος δεν θα αργήσει να καταρρακωθεί από τα δυσάρεστα νέα. Οσο ο Χριστόφορος αναζητά την αλήθεια σχετικά με τις ύποπτες επαφές της Βικτώριας, η Ολγα χαίρεται επειδή προχωρούν οι έρευνες της Αστυνομίας για την απόπειρα δολοφονίας του Πάρη.

Στο μεταξύ, η σχέση της Βικτώριας και της Λιζέτας επανατοποθετείται και φαίνεται πως αποκτά αρνητικό πρόσημο, ενώ συγχρόνως η Λιζέτα διεκδικεί με τον δικό της, αθέμιτο, τρόπο την προσοχή του Ντίνου. Την ίδια ώρα ο Πάρης έχει αρχίσει να δείχνει τη θετική πλευρά του σε κάποιους από τους εργαζομένους του «Παραδείσου των Κυριών», σε αντίθεση με τον πατέρα του, που ετοιμάζει μια καινούργια πλεκτάνη.

«Η Γη της Ελιάς», MEGA 21.00

Ο Μάνος εξακολουθεί να πιέζει τη Μαρίνα να ολοκληρώσει τον κύκλο των εξετάσεων που ξεκίνησε, αλλά εκείνη συνεχίζει να αρνείται. Ο Μιχάλης προσπαθεί να καταλάβει πού βρίσκεται πλέον η σχέση του με την Αθηνά, αλλά εκείνη απομακρύνεται και πάλι. Η Αναστασία ρωτάει την Ευτυχία για την παρουσία του Κουράκου στο σπίτι της κι εκείνη αναγκάζεται να της πει ένα ψέμα για να το καλύψει. Ο Κουράκος προχωράει με τη σύλληψη του Θύμιου.

«Σασμός», ALPHA 21.00

Η Αστυνομία ψάχνει τον Σταύρο και τον Πετράκη, ενώ η Αργυρώ είναι σε πανικό με την εξαφάνιση του γιου της. Ο Αστέρης προσπαθεί με κάθε τρόπο να της συμπαρασταθεί, αλλά την ίδια στιγμή πρέπει να σταθεί και στο πλάι του Μαθιού, που αντιμετωπίζει την απειλή του Ευθύμη. Η Καλλιόπη νιώθει ανήμπορη να αντιμετωπίσει την έγνοια του Αστέρη για την Αργυρώ, η αγάπη τους την ξεπερνάει. Παράλληλα οι υποψίες της Αιμιλίας για τον Παύλο φουντώνουν, με τον Ευθύμη να τις υποδαυλίζει.

«Παγιδευμένοι», ΑΝΤ1 22.00

*Το επεισόδιο θα προβληθεί σε επανάληψη

Μετά την κατάθεση της Άννας στον Σταύρο και τα στοιχεία που έφερε ο Ανδρέας, οι έρευνες παίρνουν νέα τροπή. Η Χρύσα, συντετριμμένη από τις τελευταίες εξελίξεις, προσπαθεί μάταια να ισορροπήσει. Μια νέα υπόθεση που αναλαμβάνει η Άννα θα εγείρει ερωτηματικά στον Δημήτρη. Ο κλοιός της έρευνας σφίγγει γύρω από την Υβόννη, όταν αποκαλύπτεται ότι η προηγούμενη κατάθεσή της ήταν ανακριβής και έκρυβε μυστικά. Στο στόχαστρο μπαίνει και η Κλειώ, η οποία, όμως, θα περάσει στην αντεπίθεση, θέτοντας στον Σταύρο ένα δύσκολο δίλλημα.

Η Ειρήνη θα λάβει ένα απροσδόκητο μήνυμα από τον Κοσμά, που θα την αναστατώσει. Ο Ανδρέας και ο Σπύρος θα βρουν στον τόπο του εγκλήματος ένα σημαντικό στοιχείο, που μπορεί να ανατρέψει τα πάντα. Περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα από το εγκληματολογικό εργαστήριο. Θα βρεθούν στοιχεία που θα οδηγήσουν τις έρευνες πιο κοντά στον δολοφόνο; Η Άννα και ο Δημήτρης έρχονται πολύ κοντά. Θα καταφέρουν αυτή τη φορά να ξεπεράσουν όλα όσα τους κρατάνε παγιδευμένους τον έναν μακριά από τον άλλον;

Μαύρο Ρόδο, MEGA 22.50

Ο Γεράσιμος δεν μπορεί να πιστέψει στα μάτια του, βλέποντας την Ελισάβετ δίχως ράσο. Τη ρωτάει ευθέως αν σκέφτεται να αποφασίσει να αφήσει το μοναστήρι. Εκείνη το αρνείται με σθένος. Λίγο αργότερα, όταν τη βλέπει μαζί με τον Πέτρο, καταρρακώνεται. Η αδελφή, πια, Φιλαρέτη, δέχεται να μιλήσει στην τηλεόραση, νιώθοντας πως μπορεί να διαχειριστεί την έκθεση. Η έρευνα όμως της δημοσιογράφου θα τη φέρει αντιμέτωπη με το μεγαλύτερο τραύμα του παρελθόντος της.

Η Αλεξία προσπαθεί να προσεγγίσει τον Βίκο για το δικό του παρελθόν, δείχνοντάς του πως νοιάζεται για εκείνον. Φτάνει μέχρι και τη γιαγιά της, αναζητώντας βοήθεια. Η Κύρα, όμως, δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει άλλο την εγγονή της στο έλεός του. Μέσα στο σαλόνι της, με δική της πρωτοβουλία, θα γίνει η συνάντηση Βίκου-Καστρινού.

Ο Παράσχος, παρακολουθώντας τη Θάλεια, αρχίζει να λύνει το μυστήριο γύρω από το παιχνίδι που παίζει. Τη στριμώχνει για να του ομολογήσει η ίδια την αλήθεια. Αλλά ο Λουκάς, βλέποντας τη σκηνή, τραβάει όπλο.

Σχετικές ειδήσεις

Μαύρο Ρόδο Spoiler: Η Ελισάβετ βγάζει το ράσο και ο Καστρινός μαθαίνει ότι έχει κι άλλο παιδί

Όταν η ζωή μιμείται την τέχνη: Έρωτες που γεννήθηκαν στα πλατό των τηλεοπτικών σειρών

ANT1: Μεγάλες αλλαγές στον προγραμματισμό το επόμενο διάστημα

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή