MEGA: Χωρίς «Γη της Ελιάς» και «Μαύρο Ρόδο» απόψε – Τι συμβαίνει

Οι σειρές του MEGA δεν θα προβληθούν απόψε όπως συνήθως.
2'

Βράδυ Τετάρτης και οι τηλεοπτικές συνήθειες των τηλεθεατών του MEGA
αλλάζουν. Συγκεκριμένα, δεν θα προβληθούν επεισόδια των σειρών «Η Γη της
Ελιάς» και «Μαύρο Ρόδο» καθώς θα μεταδοθεί το ματς Λειψία – Μάντσεστερ
Σίτι.

Έτσι, οι φανατικοί της μυθοπλασίας θα «χάσουν» για μία μέρα και μόνο τα
αγαπημένα τους σίριαλ. Από αύριο, το πρόγραμμα θα επανέλθει και οι εξελίξεις θα
είναι καταιγιστικές.

Στη «Γη της Ελιάς», στις 21.00, ο Κουράκος απειλεί τον Πότη προκειμένου να τον αναγκάσει να μην πει σε κανέναν για τις φωτογραφίες που είδε στο κινητό του. Ο Ισίδωρος πηγαίνει καλεσμένος για φαγητό στο σπίτι της Αμαλίας και οι συζητήσεις τους δείχνουν ότι οι δυο τους έχουν πολλά κοινά.

Η Αρετή πηγαίνει στο Αστυνομικό Τμήμα και έρχεται αντιμέτωπη με τον άνθρωπο που πυροβόλησε. Η παρεξήγηση λύνεται, αλλά η Αρετή, επηρεασμένη από τη Χρυσούλα, βάζει άλλα πράγματα στο μυαλό της για τον άντρα που παραλίγο να σκοτώσει. Η Αθηνά μιλά σκληρά στον Αλέξη για το γεγονός ότι σήκωσε το χέρι του στη Μαργαρίτα.

Ο Λυκούργος πηγαίνει βόλτα με τον Φίλιππο στο βουνό κι εκεί πέφτουν πάνω σε μια τρυφερή στιγμή ανάμεσα στον Κουράκο και την Ευτυχία. Στο «Μαύρο Ρόδο», στις 22.50, η Αλεξία χρησιμοποιεί την Κύρα για να επικοινωνήσει με τον Βίκο. Αυτό εξαγριώνει τη γιαγιά της, που αποφασίζει να της πει όλη την αλήθεια για εκείνον. Εξαγριωμένη είναι και η Ολγα με την Πολυξένη, μετά την αποκάλυψη ότι ο Καστρινός μπορεί να είναι πατέρας της.

Αποφασίζει να την αντιμετωπίσει μπροστά στον Θέμη, ενημερώνοντάς τον για τις κινήσεις της μητέρας της. Στη Γερακιανή ο Φραγκίσκος και ο Παναγιώτης κάνουν έρευνα για τα κτήματα της μονής, ενώ ο Λευτέρης, ο Σαράντος και ο Γιώργος συναντούν τον μητροπολίτη για να ζητήσουν τη βοήθειά του για το ίδιο θέμα. Ο Λουκάς ζητά τη βοήθεια της Νατάσας για να ανακαλύψουν τι συμβαίνει μεταξύ της Θάλειας και του Παράσχου. Η Αλεξία επιμένει να μην ακούει τις συμβουλές της Κύρας και συνεχίζει να συναντά τον Βίκο.