My Style Rocks: Παίκτρια ξέσπασε σε κλάματα - «Σου ζητώ τώρα ειλικρινά συγγνώμη»

Σε κλάματα ξέσπασε η Νικόλ στο My Style Rocks για τη συμπεριφορά της προς την Ειρήνη
GLOMEX
1'

Έντονο ήταν και το αποψινό My Style Rocks με τις παίκτριες εκτός από τη δοκιμασία να έχουν να αντιμετωπίσουν και τους ψυχολογικούς παράγοντες, τις συμπεριφορές αλλά και τα σχόλια άλλων κοριτσιών και των κριτών.

Στο επεισόδιο της Παρασκευής η Ειρήνη φαίνονταν πεσμένη ψυχολογικά και οι κριτές θέλησαν να μάθουν γιατί. Τότε η παίκτρια αποκάλυψε πως η Νικόλ την χαρακτήρισε αστεία στο προηγούμενο επεισόδιο.

Αρχικά ο Δημήτρης Σκουλός ανέφερε: «Είναι στεναχωρημένη. Περίμενε κάτι καλύτερο, ακούει συμπαίκτριές της να μη δικαιολογούν τον άσσο και δεν είναι ωραίο αυτό. Πρέπει να τεκμηριώνετε την άποψή σας και όχι απλώς να λέτε ότι δεν ήταν ωραίο».

Τότε η Ειρήνη με δάκρυα στα μάτια απάντησε: «Από επιλογή δεν ήθελα να απαντήσω στη Νικόλ. Νιώθω ότι δε θέλω σήμερα να της απευθύνω τον λόγο, γιατί δεν μου άρεσε ένας χαρακτηρισμός της χθες. Περίμενα μία συγγνώμη που δεν την είχα. Εγώ απογοητεύτηκα και δεν είχα σήμερα την όρεξη», απάντησε η Ειρήνη με δάκρυα στα μάτια.

Η Νικόλ από τη μεριά της απολογήθηκε λέγοντας: «Πάνω στην ένταση και στα νεύρα μου την είπα κάπως που δεν θα ‘πρεπε να το έχω πει. Δεν πρόλαβα να της πω συγγνώμη, οπότε σου ζητώ τώρα ειλικρινά συγγνώμη. Είπα ότι μετάνιωσα, γιατί ήμουν σε μία στιγμή παραλογισμού».

«Μου είπε ότι αυτά που λέω είναι αστεία και της είπα ότι εσύ είσαι αστεία. Δεν είμαι περήφανη για αυτό που είπα αλλά είχα πολλά νεύρα και ξέσπασα επάνω της», πρόσθεσε στη συνέχεια η Νικόλ.