Survivor All Star: Ομάδες τέλος - Η υπερ-προσπάθεια της Στέλλας στο αγώνισμα και οι νικητές

Survivor All Star: Οι ομάδες των Κόκκινων και των Μπλε όπως τις ξέραμε σταματούν να ισχύουν και έρχονται νέα δεδομένα όσο προχωράμε προς τον μεγάλο τελικό στο Γαλάτσι

Survivor All Star: Ομάδες τέλος - Η υπερ-προσπάθεια της Στέλλας στο αγώνισμα και οι νικητές
1'

Το πρώτο επεισόδιο της εβδομάδας ξεκίνησε με ένα έκτακτο συμβούλιο, στο οποίο ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες ότι το παιχνίδι γίνεται πλέον ατομικό.

Οι ομάδες των Κόκκινων και των Μπλε όπως τις ξέραμε σταματούν να ισχύουν και έρχονται νέα δεδομένα όσο προχωράμε προς τον μεγάλο τελικό στο Γαλάτσι.

Μάλιστα σε εξέλιξη βρίσκεται και η μεγάλη ψηφοφορία που θα καθορίσει τις επόμενες αποχωρήσεις, ενώ οι παίκτες έδειξαν να περιμένουν την ανακοίνωση του Λιανού.

Στον στίβο μάχης, λίγο πριν την έναρξη του αγωνίσματος με έπαθλο water sports, ορίστηκαν δύο νέες ομάδες, που θα αλλάζουν κάθε εβδομάδα και με τις νέες συνθέσεις αγωνίστηκαν για να διεκδικήσουν το ταξίδι και τα θαλάσσια σπορ.

Στους νέους Κόκκινους αρχηγός είναι η Σταυρούλα, ενώ η ομάδα αποτελείται και από τους Σάκη, Μαριαλένα και Βασάλο. Στους νέους Μπλε αρχηγός είναι ο Μάριος, ο οποίος επέλεξε για την ομάδα του τον Ηλία Μπόγδανο, τη Στέλλα και τον Νίκο Μπάρτζη.

Η Στέλλα εξελίχθηκε σε υπέρ - αθλήτρια στο αποψινό αγώνισμα καθώς έκανε σχεδόν τους διπλάσιους αγώνες από τα άλλα δύο κορίτσια της αντίπαλης ομάδας, με αποτέλεσμα να δεχθεί συγχαρητήρια από όλους τους παίκτες, τόσο των Μπλε όσο και των Κόκκινων, που παραδέχθηκαν την υπερ-προσπάθειά της, με ρεκόρ διαδρομής σε 14 αναμετρήσεις.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή