Σασμός: «Κλείδωσε» το φινάλε του δεύτερου κύκλου – Πότε τελειώνει η σειρά

Σασμός: Η σειρά του ALPHA φτάνει στο τέλος της για φέτος 

Σασμός: «Κλείδωσε» το φινάλε του δεύτερου κύκλου – Πότε τελειώνει η σειρά
2'

Ως επτασφράγιστο μυστικό κρατούσαν τα στελέχη του ALPHA την ημερομηνία του τελευταίου επεισοδίου της σειράς «Σασμός» για τη φετινή σεζόν. Η παραγωγή μυθοπλασίας, που σάρωσε και συνεχίζει να καθηλώνει, είναι το μεγάλο και δυνατό χαρτί του καναλιού με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα πέπλο μυστηρίου για το φινάλε της δεύτερης σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο επεισόδιο θα δούμε στις 13 Ιουλίου με την παραγωγή μυθοπλασίας να ανανεώνει το ραντεβού για του χρόνου.

Μέχρι τότε, οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές. O Αστέρης καλεί τον Σταύρο και του ζητά να δώσει τη συγκατάθεσή του για αλλαγή επωνύμου του μικρού Πετράκη. Η αντίδρασή του, ωστόσο, θα τον εκπλήξει δυσάρεστα. Η άρνηση του Σταύρου να συναινέσει στην αναγνώριση πατρότητας του Πετράκη από τον Αστέρη δημιουργεί νέα προβλήματα. Την ίδια στιγμή η Θοδώρα μαθαίνει το ωραιότερο νέο της ζωής της. Ο Νικηφόρος αποφασίζει να παρευρεθεί στο μνημόσυνο του πατέρα του, την ώρα που η σχέση του Μαθιού και της Βασιλικής πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Ο Αστέρης και η Αργυρώ ζητούν τη συμβουλή της Στέλλας για το πώς να χειριστούν το θέμα του επωνύμου, ωστόσο, τα νέα δεν είναι ενθαρρυντικά.

Ο Μύρων ζητά από την Άσπα να μείνει μόνος, γεγονός που την οδηγεί στην κατάρρευση. Ο Παύλος προβληματίζεται για το αν ο νεαρός αστυνομικός θα μοιραστεί τα όσα άκουσε. Παράλληλα, η ανακάλυψη ενός πτώματος στο βουνό θα πυροδοτήσει νέες εξελίξεις. Η Αστυνομία ανακαλύπτει το πτώμα του Ξαξίρη και ο Λευτέρης υποψιάζεται την Ντίνα ότι κάτι κρύβει σχετικά με αυτό. Στο καφενείο του Παντελή τα κεράσματα και οι ευχές για την εγκυμοσύνη της Θοδώρας πάνε κι έρχονται…

Η Αργυρώ ζητά από την Καλλιόπη να κάνει υπομονή για την ονοματοδοσία του παιδιού κι εκείνη το δέχεται, αλλά με τον όρο ότι, μέχρι να γίνει αυτό, να μην παντρευτούν με τον Αστέρη. Όλοι πιέζουν την Άσπα να τους πει τι ακριβώς έχει συμβεί με τον Μύρωνα, αλλά εκείνη αρνείται να το αποκαλύψει. Εκμυστηρεύεται στον παπα-Μιχάλη μια σκέψη της που τον αφήνει άναυδο. Ο Ευθύμης αποκαλύπτει στην Καλλιόπη αυτό με το οποίο κρατάει στο χέρι τον Μαθιό. Η Καλλιόπη το λέει στον Μαθιό κι εκείνος τρελαίνεται.



Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή