Σασμός: Απόψε το συγκλονιστικό φινάλε! Ο Νικηφόρος ορμά να σκοτώσει τον Μαθιό

Το συγκλονιστικό φινάλε της αγαπημένης δραματικής σειράς Σασμός απόψε στις 21:00 στον Alpha. Έτσι τελειώνει ο δεύτερος κύκλος και έτσι αρχίζει ο τρίτος...
GLOMEX
2'

Απόψε το συγκλονιστικό φινάλε του δεύτερου κύκλου στην αγαπημένη δραματική σειρά του Alpha, Σασμός.

Η Αργυρώ ετοιμάζεται για τη μετακόμιση στο σπίτι της Καλλιόπης, η οποία βασανίζεται από έναν εφιάλτη από το παρελθόν της. Η Ντίνα πλησιάζει όλο και περισσότερο τον Βαγγέλη, ο οποίος αποφασίζει να αποδείξει την πίστη του στον Ευθύμη, εξοντώνοντας τον Γαλετάκη. Ο Σταύρος ανησυχεί για τον αδελφό του, αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να τον βοηθήσει.

Ο Νικηφόρος πνίγεται από τις τύψεις και κοπανάει το κεφάλι του στον τοίχο απελπισμένος. Όλα ξεκινούν όταν η Βασιλική και η Καλλιόπη κάνουν το λάθος να μιλήσουμε για τον δολοφόνο του Στεφανή, μπροστά στο παιδί. Αγνοούν πως ο Νικηφόρος τους κρυφακούει και τα κάνουν όλα μαντάρα άθελά τους.

Οι μέρες που έρχονται είναι πάρα πολύ δύσκολες. ο Νικηφόρος ορμά να σκοτώσει τον Μαθιό, την ίδια στιγμή που η μητέρα του τρακάρει με το αυτοκίνητο και μεταφέρεται πολύ σοβαρά στο νοσοκομείο..

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά! Τα γεγονότα τρέχουν και φέρνουν ανατροπές. Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές, ένα βήμα πριν το συγκλονιστικό φινάλε. Μετά από τα όσα θα συμβούν, τίποτα πια δεν θα είναι το ίδιο!

Σασμός spoiler: Έτσι αρχίζει ο τρίτος κύκλος - Η Βασιλική μπαίνει στο χειρουργείο κι εκεί παθαίνει ανακοπή καρδιάς..

Σε λίγο καιρό θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τον Γ’ κύκλο, ο οποίος αναμένεται καταιγιστικός, ωστόσο ήδη οι πρώτες πληροφορίες για τη συγκλονιστική συνέχεια έχουν διαρρεύσει.

Η τρίτη σεζόν ξεκίνα στο νοσοκομείο με τον Νικηφόρο να κοπανάει το κεφάλι του στον τοίχο ουρλιάζοντας από τις τύψεις. Η μητέρα του νοσηλεύεται σε πάρα πολύ κρίσιμη κατάσταση και ο ίδιος δεν μπορεί να το διαχειριστεί.

Έρχονται τραγικές στιγμές πόνου. Η οικογένεια Σταματάκη θα αλλάξει πάρα πολύ μετά τα τελευταία τραγικά συμβάντα. Όλοι τρέμουν στην ιδέα πως δε θα καταφέρει να επιβιώσει. Τη Βασιλική, μετά το τροχαίο, εντοπίζει ο Νικηφόρος, γεμάτη στα αίματα. Καταριέται τον εαυτό του, για όλα. Η Βασιλική μπαίνει στο χειρουργείο κι εκεί παθαίνει ανακοπή καρδιάς.

Άραγε, θα καταφέρει να επιβιώσει; Κανείς δεν είναι σίγουρος για αυτό που τους ξημερώνει τις επόμενες μέρες. Ο Μαθιός και ο Νικηφόρος έχουν βγάλει τα όπλα και μια νέα βεντέτα ξεκινά, όσο εκείνη αργοπεθαίνει.