Σασμός spoiler: Μία μυστηριώδης γυναίκα φτάνει στο χωριό

Σασμός spoiler: Η δραματική σειρά του ALPHA συνεχίζει να απασχολεί…

Σασμός spoiler: Μία μυστηριώδης γυναίκα φτάνει στο χωριό
2'

Στις 21.00, στη συχνότητα του ALPHA, ο «Σασμός» έρχεται με καταιγιστικές εξελίξεις! Έχουν περάσει δέκα μέρες από τη φυγή του Νικηφόρου και την ανακάλυψη του πτώματος του Φαρμάκη. Ο Αντρέας εξακολουθεί να παριστάνει τον μετανοημένο, η Καλλιόπη και ο Μαθιός, όμως, δεν πείθονται από την αλλαγή της στάσης του. Μία συνάντηση της Καλλιόπης με τη γιαγιά Ειρήνη θα φέρει στην επιφάνεια νέα μυστικά, που για χρόνια κρατούνταν κρυφά, ενώ η Στέλλα και ο Παύλος θα μάθουν κάτι που θα τους αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Ο Αστέρης και η Αργυρώ αποφασίζουν να τελέσουν έναν ανοιχτό αρραβώνα και να βάλουν ξανά μπροστά τις διαδικασίες για τον γάμο τους. Ο Νικηφόρος επιστρέφει στην Άνω Ποριά, την ίδια ώρα που την εμφάνισή της κάνει και μία γυναίκα, η οποία έρχεται στο χωριό με άγνωστους για την ώρα σκοπούς.

Η Εύα έρχεται για να ανατρέψει πολλά και να φέρει τα πάνω κάτω στις ζωές των ηρώων. Η συνάντηση της μάλιστα, όπως θα δούμε την επόμενη εβδομάδα, με τον Παύλο ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο στον φόβο. Αδερφή του Ευθύμη Φαρμάκη, είναι αποφασισμένη να βρει αυτόν που σκότωσε τον αδερφό της. Εμφανίζεται σε όλους ως επαγγελματίας, που ήρθε να ασχοληθεί με τον αγρο-τουρισμό, αγοράζοντας οικόπεδα με σκοπό να φτιάξει αγροκτήματα με πέτρινα σπίτια, για επισκέπτες που θα κάνουν διακοπές, συμμετέχοντας σε αγροτικές εργασίες. Εγκαθίσταται στο χωριό και γίνεται συμπαθής σε όλους. Ο Παύλος είναι ο μόνος που την γνωρίζει και η Εύα καταφεύγει σ’ αυτόν, πιστεύοντας πως ήταν κάτι σαν πατέρας για τον Ευθύμη.

Την ίδια στιγμή, στα επεισόδια που θα προβληθούν το επόμενο διάστημα, ο Αστέρης και η Αργυρώ, έχοντας πάρει τη συγκατάθεση της Καλλιόπης για τους αρραβώνες, ανακοινώνουν τις προθέσεις τους στην οικογένεια, παρακολουθώντας εντυπωσιασμένοι την πλήρη μεταστροφή του Ανδρέα. Εκείνος, από την άλλη, συνεχίζει να ξετυλίγει το κουβάρι των σκοτεινών σχεδίων του. Ο Αντώνης προσπαθεί να εξακριβώσει τι σημαίνουν το γράμμα του Φαρμάκη και το όπλο του φόνου που βρίσκεται στα χέρια του. Η γιαγιά αποφασίζει να πει το μυστικό του Ανδρέα στη Μαρίνα, ενώ η Καλλιόπη είναι έτοιμη να αποκαλύψει την αλήθεια για τον Μαθιό στον Νικηφόρο.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή