Σασμός Spoiler: Σε αδιέξοδο Αστέρης και Αργυρώ – Αναβάλλουν τους αρραβώνες

Το αγαπημένο ζευγάρι του Σασμού δέχεται ένα ακόμη χτύπημα

Σασμός Spoiler: Σε αδιέξοδο Αστέρης και Αργυρώ – Αναβάλλουν τους αρραβώνες
instagram
2'

Ο «Σασμός» του ALPHA δεν σταματά να καθηλώνει το κοινό, με το τελευταίο να του χαρίζει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Τις επόμενες εβδομάδες, όμως, η αγωνία κορυφώνεται καθώς πολλά μυστικά αποκαλύπτονται και αναπάντεχα γεγονότα συγκλονίζουν.

Ο Νικηφόρος προσπαθεί να τα βρει με τον Μαθιό. Πατέρας και γιος έρχονται κοντά και αρχίζουν να κερδίζουν τον χαμένο χρόνο. Την ίδια ώρα, μία συνάντηση της Στέλλας με τον Αστέρη θα δημιουργήσει υποψίες στον Ανδρέα και θα προσθέσει ακόμα ένα βέλος στη φαρέτρα του… Οι προετοιμασίες των αρραβώνων συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς. Κι ενώ όλα φαίνονται να πηγαίνουν καλά με τη Θοδώρα, η γνωριμία της με την Εύα και ένα κακό προαίσθημα του Παντελή φαίνεται να συσσωρεύουν σύννεφα πάνω από τη σχέση της με τον Γιώργο. Η Βασιλική θα λάβει κάτι που θα την αφήσει με το στόμα ανοιχτό και θα ξυπνήσει οδυνηρές αναμνήσεις από το παρελθόν. Την ίδια στιγμή, ο Ανδρέας βάζει μπροστά το σατανικό του σχέδιο για να διαλύσει μια και καλή τις ελπίδες για σασμό.

H γιαγιά Ειρήνη, όμως, δεν αντιμετωπίζει τα πάντα με ευκολία και κάποια στιγμή καταρρέει. Η Μαρίνα και η Κατερίνα καλούν αναστατωμένες τον γιατρό, ωστόσο, οι προφητείες της ηλικιωμένης γυναίκας θα τους αφήσουν όλους με το στόμα ανοιχτό…

Ο Παύλος έρχεται σε οριστική ρήξη με τα ξαδέλφια του, ενώ και τα ξαδέλφια του Μαθιού δείχνουν άρνηση για τους επερχόμενους αρραβώνες Αργυρώς και Αστέρη. Η Καλλιόπη και η γιαγιά Ειρήνη αποφασίζουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, με την ελπίδα να προλάβουν τα χειρότερα, αφού όλο το χωριό μοιάζει με καζάνι που βράζει…

Τα σχέδια του Αστέρη και της Αργυρώς φαίνεται να ματαιώνονται για μια ακόμη φορά, αφού η γιαγιά Ρήνη, δυο μέρες πριν τους αρραβώνες, μεταφέρεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή