Σασμός Spoiler: Ο Νικηφόρος με ένα όπλο στο χέρι αναλαμβάνει να «καθαρίσει»... τον Παύλο Βρουλάκη

Κλείνει κάθε πιθανότητα Σασμού μετά τις αποκαλύψεις για τον Παύλο Βρουλάκη. Ο Νικηφόρος θα πάρει το οικογενειακό ζήτημα στα χέρια του
1'

Το αιματοβαμμένο τρέιλερ που προβλήθηκε χθες σε πρώτη προβολή για τη συνέχεια στον Σασμό άφησε τους τηλεθεατές γεμάτους αγωνία...

Στο αποψινό επεισόδιο νέα γεγονότα ξεσκεπάζουν παλιά, κρυμμένα μυστικά και μεγάλες ανατροπές φέρνουν τα πάνω-κάτω, θέτοντας ένα διαφορετικό πλαίσιο δράσης.

Καταιγιστικές αποκαλύψεις μετακινούν κάθε πυλώνα βεβαιότητας. Καθοριστικές καταστάσεις γκρεμίζουν τις όποιες σταθερές.

Οι υποψίες της Βασιλικής για τον Αντρέα και τον ρόλο του στην υπόθεση Φαρμάκη περνούν από τον Γιώργο στον Αντώνη και φτάνουν στη Στέλλα. Εκείνη ακόμα ερευνά την πιθανότητα ο θάνατος του Ευθύμη να ήταν αυτοκτονία.

Η Καλλιόπη μετά τις αποκαλύψεις, μαίνεται κατά του Παύλου και αποκλείει κάθε πιθανότητα σασμού, ενώ Αστέρης και Μαθιός δεν μπορούν να ξεπεράσουν τη σύγκρουση που έφερε η αποκάλυψη της αλήθειας για τον Στεφανή.

Κάτω από τα μάτια όλων ο Νικηφόρος μαθαίνει για τον Παύλο και την πρόθεση της Καλλιόπης να ξεπληρώσει το κρίμα μόνη της, και με ένα όπλο στο χέρι αναλαμβάνει να καθαρίσει ο ίδιος.