Σασμός Spoiler: Πώς φτάνουν στον χωρισμό Αστέρης και Αργυρώ

Η σειρά του ALPHA θα απασχολήσει ιδιαίτερα το κοινό τις επόμενες εβδομάδες
1'

Με συνταρακτικές εξελίξεις θα υποδεχτεί τον Δεκέμβριο η σειρά «Σασμός», καθώς λίγο πριν την εκπνοή του έτους θα δούμε έναν μεγάλο χωρισμό.

Ο Ορφέας Αυγουστίδης, καλεσμένος στο «Καλύτερα Δε Γίνεται», μίλησε για τη σχέση του Αστέρη και της Αργυρούς δηλώνοντας: «Ο Αστέρης θα χωρίσει ξανά! Άντε πάλι, ξανά μανά… Άντε πάλι, αυτό το βάσανο… Νομίζω όμως ότι δεν θα είναι για πάρα πολύ αυτή τη φορά. Εντάξει, ναι, γιατί κάτι πιο σοβαρό από αυτό που είχε συμβεί την πρώτη χρονιά δεν μπορεί να ξανασυμβεί. Οπότε αυτή τη στιγμή θα είναι για λίγο. Είναι για να ξαναφουντώσει λίγο η ανάγκη να ξαναβρεθούν στην πραγματικότητα».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο χωρισμός του ζευγαριού θα έχει να κάνει με την οικογένεια του Αστέρη. Η Αργυρώ θα μάθει την αλήθεια για τον Μαθιό και θα ξεσπάσει.

Συγκεκριμένα, θα δούμε τον Αστέρη να ανακοινώνει στο Μαθιό ότι η Αργυρώ του ζήτησε να τον καταδώσει στην αστυνομία. Η άρνησή του θα οδηγήσει τη σχέση της Αργυρούς και του Αστέρη σε αδιέξοδο, λόγω της κάλυψης που πιστεύει ότι παρείχε στο Μαθιό για το φόνο του Στεφανή.

Την ίδια ώρα, πάντως, ο Λάζαρος θα πέσει νεκρός και ένας νέος κύκλος αίματος ανοίγει. Ο Αντρέας και ο Τηλέμαχος είναι σίγουροι πως τον Λάζαρο τον σκότωσε ο Μαθιός και ετοιμάζονται να οργανώσουν αντίποινα μαζί με τους συγγενείς του Λάζαρου που ζητάνε την τιμωρία του φονιά, παρότι η αστυνομία δεν έχει καταλήξει αν πρόκειται για φόνο ή ατύχημα.