Survivor: Κόκκινο σερί ή Μπλε αντίδραση; Το αγώνισμα ασυλίας και ο υποψήφιος (vid)

Survivor: Θα ξεκινήσουν σερί οι Κόκκινοι ή θα βγάλουν αντίδραση οι Μπλε; Ποια ομάδα θα καταφέρει να πάρει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας;

Newsbomb

1'

Στο αγώνισμα επάθλου την Κυριακή (07/02) οι «Κόκκινοι» πήγαν στον στίβο μάχης με διαφορετική ψυχολογία, αλλά και με την πεποίθηση ότι θα νικήσουν και θα ξεκινήσουν τις σερί νίκες τους.

Μάλιστα, από την πρώτη στιγμή επέβαλαν τον ρυθμό τους και προηγήθηκαν με 5-0 ενώ σε κανένα σημείο της αναμέτρησης δεν απειλήθηκαν από τους «Μπλε».

Το σκορ έληξε 10-4 με τους πανηγυρισμούς της «Κόκκινης» ομάδας να μην έχουν τέλος, ενώ εξασφάλισαν ένα πλούσιο γεύμα σε όσπρια με σαλάτα.

Φυσικά οι «Μπλε» παραδέχτηκαν την ήττα με τον Chris Σταμούλη να λέει ότι η άφιξη των δυο νέων παικτών: της Καρολίνας Καλύβα και του Ηλία Μπόγδανου άλλαξε τη δυναμική της ομάδας και τους έκανε ανταγωνίσιμους.

Με την ψυχολογία στα... ύψη οι «Κόκκινοι» ανεβάζουν τον πήχη και όπως οι ίδιοι δήλωσαν στόχος είναι αυτή την εβδομάδα είναι να κάνουν το 4/4 κερδίζοντας τα δύο αγωνίσματα ασυλίας αλλά και αυτό με το έπαθλο επικοινωνίας, που δεν έχουν πάρει ποτέ.

Θα ξεκινήσουν σερί οι Κόκκινοι ή θα βγάλουν αντίδραση οι Μπλε; Ποια ομάδα θα καταφέρει να πάρει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας;

Το μόνο σίγουρο είναι πως και οι δύο ομάδες θα τα δώσουν όλα για την πολυπόθητη νίκη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σούπερ μάρκετ: Αλλαγές στα ράφια - Ποια προϊόντα δεν θα πωλούνται από σήμερα, Δευτέρα (08/02)

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή