ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εταιρεία Μύλοι Λούλη και η Kenfood στην 25η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Gulfood

Η εταιρεία Μύλοι Λούλη και η Kenfood στην 25η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Gulfood

Η Μύλοι Λούλη και η Kenfood συμμετείχαν, για έκτη συνεχή χρονιά, με τεράστια επιτυχία στη Διεθνή Έκθεση Gulfood 2021 στο Ντουμπάι, η οποία διήρκησε από τις 21 έως 25 Φεβρουαρίου, όπου παρουσίασαν τα προϊόντα τους και τις καινοτομίες πίσω από αυτά.

Στην έκθεση, οι επισκέπτες του περιπτέρου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από την εξειδικευμένη ομάδα της Μύλοι Λούλη - Kenfood για τις πρωτοποριακές λύσεις και τα αποκλειστικά πλεονεκτήματα που προσφέρει η εταιρεία στη ζαχαροπλαστική και την αρτοποιία. Ενώ, παράλληλα, οι τεχνικοί της εταιρείας παρουσίασαν μέσω live επιδείξεων στο κοινό τα προϊόντα και τις εφαρμογές τους.

Η Gulfood αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών, η οποία φέτος πραγματοποιήθηκε για 25η χρονιά και υποδέχτηκε περισσότερους από 5.000 εκθέτες και φιλοξένησε 120 περίπτερα. Στην έκθεση παρουσιάστηκαν νέες υπηρεσίες και προϊόντα από οκτώ τομείς της πρωτογενούς αγοράς.

Λίγα λόγια για την Μύλοι Λούλη

Η εταιρία Μύλοι Λούλη που μετρά 2 αιώνες διαρκούς παρουσίας στην εγχώρια αγορά, κατέχει την 1η θέση στην ελληνική αλευροβιομηχανία και στην παραγωγή πρώτων υλών αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής.

Διαθέτοντας τέσσερις υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής στη Σούρπη, στο Κερατσίνι στη Θήβα και στο Toshevo της Βουλγαρίας, έχει ταυτιστεί στη συνείδηση των συνεργατών, των προμηθευτών και των πελατών της με την παροχή άριστης ποιότητας προϊόντων, την άριστη εξυπηρέτηση και την δημιουργία αξίας για το κοινωνικό σύνολο.

Ξεκινώντας από ένα μικρό μύλο στην Ήπειρο πριν από 238 χρόνια οι Μύλοι Λούλη παράγουν σήμερα 170 διαφορετικούς τύπους αλεύρων και σιμιγδαλιών με ονομασία Μύλοι Λούλη και Μύλοι Αγίου Γεωργίου όπως και 850 διαφορετικές πρώτες ύλες για την αρτοποιία και τη ζαχαροπλαστική. Με ένα ευρύ δίκτυο διανομής πανελλαδικά εξυπηρετεί τους πελάτες της από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη.

Η εταιρεία απασχολεί 340 εργαζόμενους, επενδύει διαρκώς σε νέα τεχνολογικά μέσα που θα αναβαθμίσουν τα εργοστάσιά της συμβάλλοντας δυναμικά στην εθνική οικονομία. Η Εταιρεία ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ Α.Ε. είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών με τον διακριτικό τίτλο "ΛΟΥΛΗ".

* Στη φωτογραφία (από αριστερά προς δεξιά) Ο κ. Τσουμάνης Χρήστος, Επικεφαλής της Τεχνικής Υποστήριξης της Μύλου Λούλη – Kenfood και ο κ. Κοτζιάς Παναγιώτης, Export Manager της Μύλοι Λούλη, στο περίπτερο της Μύλοι Λούλη – Kenfood στη Διεθνή Έκθεση Gulfood 2021