Στις φετινές εκλογές δίνουμε... «ψήφο εμπιστοσύνης» στα πιο αξιόπιστα καύσιμα

Στις φετινές εκλογές δίνουμε... «ψήφο εμπιστοσύνης» στα πιο αξιόπιστα καύσιμα
6'

Αν υπάρχει μία θεματική που μονοπωλεί το ενδιαφέρον των περισσότερων συζητήσεων αυτή την εποχή, δεν είναι άλλη από τις επερχόμενες εκλογές. Φυσικά, εκτός από τις πολιτικές διχογνωμίες, που απασχολούν μεγάλη μερίδα του πληθυσμού, υπάρχει ακόμη ένα μείζον ζήτημα, το οποίο, εντός του προεκλογικού πυρετού, «πρωταγωνιστεί» σχεδόν σε κάθε νοικοκυριό.

Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά, ο πυρετός της προετοιμασίας για τις μετακινήσεις μας στον τόπο που ψηφίζουμε, που για τους τυχερούς θα συνδυαστεί με ευκαιρία για μια εκδρομή ή εξόρμηση στα αγαπημένα μας μέρη. Μάλιστα, είτε πρόκειται για μετακινήσεις εκτός του τόπου κατοικίας είτε για απλή μετάβαση προς τα κατά τόπους εκλογικά κέντρα, ένα είναι το σίγουρο: Οι οδηγοί των οχημάτων θα αναλάβουν καθήκοντα, διεκδικώντας ψήφο εμπιστοσύνης για τις καλύτερες και ασφαλέστερες διαδρομές.

Είναι σαφές λοιπόν, πως οι μετακινήσεις με το αυτοκίνητο θα είναι πολλές και οι οδηγοί πρέπει να παραμένουν πάντα πολύ προσεκτικοί όσον αφορά στην επιλογή καυσίμου για τα οχήματά τους. Το ερώτημα που προκύπτει επομένως είναι «ποιο καύσιμο θα επιλέξουμε για τις μετακινήσεις μας;». Για εμάς βεβαίως, που η επιλογή ποιοτικού καυσίμου είναι πάντα σημαντική για την απόδοση και τη διάρκεια ζωής του κινητήρα, μία είναι η απάντηση: Τα εξελιγμένα καύσιμα Crystal Next της ελίν, που προσφέρουν κορυφαία προστασία στους καταναλωτές, αλλά και μειωμένα κόστη χάρη και στην αποφυγή δαπανών που σχετίζονται με βλάβες στο αυτοκίνητο από αμφισβητούμενης ποιότητας καύσιμα και στην εξοικονόμηση καυσίμου που προσφέρουν.

Γιατί τα εξελιγμένα καύσιμα Crystal Next της ελίν είναι η κορυφαία επιλογή;

Και επειδή, η ψήφος εμπιστοσύνης δεν αφορά μόνο στο μέλλον του τόπου μας αλλά και στο μέλλον των μετακινήσεών μας με το αυτοκίνητο, τα καύσιμα Diesel και Unleaded Crystal Next της ελίν, αποτελούν κορυφαία επιλογή. Πέρα από το ότι με τα καύσιμα Crystal Next μπορούμε να διανύσουμε πολλά περισσότερα χιλιόμετρα, επιτυγχάνοντας διπλή οικονομία και ακόμα μικρότερη επιβάρυνση του οικογενειακού προϋπολογισμού, είμαστε βέβαιοι και για την ασφάλειά τους, καθώς έχουν υποβληθεί σε δοκιμές -σε εργαστηριακές και σε πραγματικές συνθήκες- κατά τη διάρκεια των οποίων διανύθηκαν χιλιάδες χιλιόμετρα με διαφορετικούς τύπους οχημάτων*.

Εξοικονομούμε έως και 10%** στα καύσιμα

Σε μια περίοδο που οι τιμές των καυσίμων είναι πιο απρόβλεπτες από ποτέ, η ανησυχία των καταναλωτών σχετικά με την αναζήτηση της οικονομικότερης και πιο συμφέρουσας επιλογής είναι σαφής και κατανοητή. Στο σημείο αυτό, ωστόσο, υπάρχει μία διαχωριστική γραμμή. Ποια είναι αυτή; Ότι το πιο φθηνό καύσιμο δεν είναι και το πιο ποιοτικό. Το καύσιμο Diesel Crystal Next προσφέρει έως και 10%** εξοικονόμηση, με αποτέλεσμα οι οδηγοί να μπορούν να κάνουν πολλά παραπάνω δωρεάν χιλιόμετρα, από το πρώτο κιόλας γέμισμα, αποτελώντας έτσι την πιο έξυπνη επιλογή.

Μάλιστα, οι πρωτοποριακές του φόρμουλες, προσφέρουν επίσης προστασία του κινητήρα με τη δράση τους κατά των προβλημάτων που δημιουργεί η βακτηριακή μόλυνση, χάρη στη μοναδική σύνθεση των καυσίμων, η οποία δεν περιέχει βιοκτόνα, διασπά αποτελεσματικά την κόλλα που συγκρατεί την αποικία των βακτηρίων, απομονώνει και διασκορπίζει τους μικροοργανισμούς. Συγχρόνως, προλαμβάνει τη δημιουργία νέας μόλυνσης αφού δεν επιτρέπει στα βακτήρια να κολλήσουν μεταξύ τους και να δημιουργήσουν λάσπη.

Λέμε «ναι» στη δύναμη του κινητήρα

Φυσικά, εκτός από την οικονομία σημαντικός παράγοντας για τις άφοβες μετακινήσεις μας είναι και η ευελιξία. Ήρθε η στιγμή λοιπόν, να αφήσουμε στην άκρη τους δισταγμούς, καθώς η Unleaded Crystal Next προσφέρει έως 8%*** εξοικονόμηση καυσίμου, αναδεικνύοντας τις πραγματικές δυνατότητες του κινητήρα κάθε οχήματος και εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα μέγιστη οικονομία. Συγχρόνως, το συγκεκριμένο καύσιμο, με τη μοναδική του φόρμουλα, προσφέρει περισσότερη ισχύ, δίνει ακόμα μεγαλύτερη δύναμη στον κινητήρα και συμβάλλει στη μέγιστη απόδοσή του, ανεξάρτητα από τον τύπου του αυτοκινήτου.

Μπορεί να μοιάζει απίστευτο, όμως μία δοκιμή θα μας πείσει ότι το αποτέλεσμα είναι η αύξηση της ιπποδύναμης ακόμα και από τις πολύ χαμηλές στροφές, αλλά και η βελτίωση της επιτάχυνσης. Ναι, η Unleaded Crystal Next επιτρέπει στον οδηγό να πραγματοποιεί πιο γρήγορες προσπεράσεις, για περισσότερη ενεργητική ασφάλεια, αυξάνοντας την ευελιξία του στον δρόμο.

Φυσικά, η έννοια της βιωσιμότητας δεν αφήνει ανεπηρέαστο το συγκεκριμένο καύσιμο, αφού αυξάνει τη λιπαντικότητα του κινητήρα, που παίζει καθοριστικό ρόλο στο προσδόκιμο ζωής του και προσφέρει ισχυρή αντιρρυπαντική δράση έως 93% καλύτερη από την απλή βενζίνη, προστατεύοντας το περιβάλλον.

Η τριπλή δέσμευση ποιότητας που αξίζει σε κάθε οδηγό

Αν υπάρχει ένα σημαντικό στοιχείο, που πρέπει να γνωρίζουμε ως καταναλωτές, αναφορικά με την ποιότητα των καυσίμων που προσφέρει η ελίν, είναι ότι η εταιρεία εφαρμόζει σε όλο το εύρος της εφοδιαστικής της αλυσίδας το πρόγραμμα «Δέσμευση Ποιότητας». Για όσους δεν το γνώριζαν μέχρι σήμερα, πρόκειται για ένα καινοτόμο πρόγραμμα διασφάλισης ποιότητας, που προστατεύει τον καταναλωτή και πραγματοποιείται σε συνεργασία με τους κορυφαίους ανεξάρτητους φορείς Bureau Veritas και Lloyd’s Register.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι ξεχωριστό, ακριβώς επειδή δείχνει στην πράξη πως η προστασία του καταναλωτή από παραβατικές συμπεριφορές και μη ποιοτικά καύσιμα αποτελεί προτεραιότητα, ενώ συγχρόνως αποτελεί τη μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που εφαρμόζει ένα τέτοιου είδους πρόγραμμα τριπλού ελέγχου ποιότητας των καυσίμων και λιπαντικών της, σε όλο το εύρος της εφοδιαστικής της αλυσίδας.

Ενόψει των φετινών ταξιδιών μας λοιπόν, αρχής γενομένης από τις μετακινήσεις των εκλογών, ένα είναι το σίγουρο: Πριν επιλέξουμε καύσιμα για το όχημά μας, πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας, όχι μόνο την τιμή αλλά και μια σειρά σημαντικών παραγόντων, όπως είναι η προστασία του κινητήρα, η απόδοση σε επίπεδο εξοικονόμησης καυσίμου, καθώς και οι επιδόσεις του οχήματος. Με δύο λόγια οφείλουμε να αναλογιστούμε, γιατί τα καύσιμα Crystal Next της ελίν αποτελούν την πλέον αξιόπιστη επιλογή για κάθε οδηγό.

*Ford Ranger, Mercedes GLA, Mercedes VITO, Renault Master, Mercedes Atego.

**Έκθεση 220/20 (26.3.2020) του Εργαστηρίου Εφαρμοσμένης Θερμοδυναμικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφοροποιηθούν ανάλογα με τον τύπο και την κατάσταση του οχήματος, τις συνθήκες οδήγησης, την επιλεγμένη διαδρομή κτλ.

***LAT/AUTH Report No 19.RE.0067.V1, 22/04/2019.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή