Ποια κρυπτονομίσματα θα ανέβουν τον Αύγουστο του 2023;

Οι επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα μπορούν να καταστούν ιδιαίτερα κερδοφόρες, ένεκα της υψηλής μεταβλητότητας και του μεγάλου αριθμού επενδυτών που στρέφονται σε αυτά.

Πολλοί επενδυτές, αναζητώντας ποια κρυπτονομίσματα θα ανέβουν τον Αύγουστο 2023, συμμετέχουν σε διάφορες προπωλήσεις. Η αλήθεια είναι ότι επιλέγοντας crypto coins τα οποία έχουν αναπτύξει μια ισχυρή κοινότητα στα social media και έχουν προσελκύσει αρκετό ενδιαφέρον στο στάδιο του presale, μπορεί να επιφέρει μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία.

Αγοράστε BTC20 εδώ

Ποια είναι τα καινούργια κρυπτονομίσματα που θα ανέβουν τον Αύγουστο 2023 ;

Οι επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα μπορούν να καταστούν ιδιαίτερα κερδοφόρες, ένεκα της υψηλής μεταβλητότητας και του μεγάλου αριθμού επενδυτών που στρέφονται σε αυτά. Υπάρχουν πολλά και διάφορα altcoins για να αγοράσει κανείς το 2023, ωστόσο κάποια από αυτά έχουν τη δυνατότητα να επιφέρουν τεράστιες επιστροφές στην επένδυση σας. Παρακάτω θα αναλύσουμε 3 καινούργια κρυπτονομίσματα, που όπως όλα δείχνουν, θα ανέβουν γρήγορα τον Αύγουστο.

BTC20

Το BTC20 αποτελεί ένα από τα κρυπτονομίσματα που αναμένεται να εκτοξευτεί. Σίγουρα τα meme coins που κυκλοφορούν στην αγορά να προσφέρουν μοναδικές επενδυτικές ευκαιρίες. Ωστόσο το BTC20 αποτελεί πολύ περισσότερα από ένα απλό meme coin. Συγκεκριμένα, το πρωτοποριακό αυτό crypto coin θα αναδημιουργήσει την πορεία του Bitcoin, όταν αυτό βρισκόταν στην τιμή του ενός δολαρίου. Αλλά αυτή τη φορά στο Ethereum blockchain.

Η προπώληση του BTC20 βρίσκεται ήδη στο 81%, έχοντας συγκεντρώσει περίπου 2.400.000 δολάρια. Συνεκτιμώντας το ενδιαφέρον που έχει προσελκύει, την πορεία του Bitcoin που αναδημιουργεί για τους επενδυτές και την τεράστια χρησιμότητα που θα προσφέρει μέσω του Proof of Staking μηχανισμού, το BTC20 προβλέπεται για μια ιδιαίτερα κερδοφόρα επένδυση.

Αγοράστε BTC20 εδώ

Wall Street Memes ($WSM)

Όπως όλα δείχνουν, το Wall Street Memes ($WSM) πρόκειται να κάνει μια ξέφρενη πορεία στην αγορά. Έχοντας αναπτύξει μια τεράστια κοινότητα, οι υποστηρικτές που μιλούν για το συγκεκριμένο κρυπτονόμισμα ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο.

Εξαιρετικό μάλιστα είναι και το γεγονός ότι η προπώλησή του έχει φτάσει σχεδόν το 99%, με τα συνολικά έσοδα να ανέρχονται στο μνημειώδες ποσό των 17.794.883 δολαρίων. Με την τεράστια αυτή ζήτηση δεν θα είναι καθόλου περίεργο να δούμε το $WSM να φτάνει στο 100x της αρχικής του τιμής. Λίγοι ακόμη τυχεροί θα μπορέσουν να προλάβουν την τιμή του presale.

Αγοράστε $WSM εδώ

Evil Pepe ($EVILPEPE)

Το Pepe Coin σίγουρα ήταν ένα από τα πιο κερδοφόρα meme coins. Ωστόσο ήδη έχει επέλθει κορεσμός στη ζήτησή του. Κάτι που οδηγεί τους επενδυτές σε νέες ευκαιρίες. Το Evil Pepe ($EVILPEPE) αποτελεί τη σκοτεινή εκδοχή του Pepe. Μάλιστα, όπως όλα δείχνουν, θα είναι το καινούριο κρυπτονόμισμα στη συγκεκριμένη θεματολογία, που θα εκτοξευτεί το 2023.

Η προπώλησή του $EVILPEPE έχει ήδη συγκεντρώσει περισσότερες από 860 χιλιάδες δολάρια και απομένουν λιγότερο από 7 ημέρες για να συμμετάσχετε σε αυτή. Αν λοιπόν αναζητάτε ποια κρυπτονομίσματα θα ανέβουν τον Αύγουστο 2023, το συγκεκριμένο είναι σίγουρα ένα από αυτά. Άλλωστε, η κοινότητα και τα memes του Evil Pepe έχουν ήδη κατακλύσει τα κοινωνικά δίκτυα.

Αγοράστε $EVILPEPE εδώ

Το κείμενο είναι ενημερωτικού χαρακτήρα και δεν θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται ως επενδυτική πρόταση. Δεν εκφράζει την προσωπική γνώμη του γράφοντος, της συντακτικής ομάδας ή του ιστότοπου εν γένει. Οποιαδήποτε επένδυση ή συναλλαγή εμπεριέχει ρίσκο, οι προηγούμενες τυχόν αποδόσεις δεν αποτελούν εγγύηση για μελλοντικές αποδόσεις.