Οι επενδυτές επιλέγουν το νέο Bitcoin, που συγκέντρωσε πάνω από 1,5 εκ. δολάρια

Οι επενδυτές επιλέγουν το νέο Bitcoin, που συγκέντρωσε πάνω από 1,5 εκ. δολάρια
3'

Με το ιστορικό Bitcoin Halving να πλησιάζει ολοένα και περισσότερο, η κοινότητα crypto αναζητά διαρκώς για νέες και κερδοφόρες επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα, που θα επιφέρουν σημαντικά κέρδη. Πολλά presales κρυπτονομισμάτων ξεπουλάνε, με αρκετά από αυτά να εκτοξεύονται μετά την καταχώρηση στα DEX. Ποιο θα είναι όμως το επόμενο κρυπτονόμισμα που θα ακολουθήσει μια εξαιρετική πορεία;

Οι επενδυτές μάλλον έχουν πάρει την απόφασή τους, αφού η ζήτηση του Bitcoin BSC φαίνεται να αυξάνεται με ραγδαίους ρυθμούς! Πρόκειται για ένα νέο Bitcoin, το οποίο όπως όλα δείχνουν θα είναι το επόμενο crypto coin που θα εκτοξευτεί το 2023.

Αγοράστε Bitcoin BSC πριν εξαντληθεί

Το Bitcoin του Binance που ξεπέρασε τα 1,5 εκατομμύρια σε επενδύσεις

Θεωρούμε ότι όλοι γνωρίζετε το Bitcoin, το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα το οποίο μετέτρεψε αρκετούς επενδυτές σε εκατομμυριούχους. Φέτος, κυκλοφορεί ένα νέο Bitcoin, το οποίο βασίζεται στο blockchain του BNB και προσφέρει τεράστια οφέλη. Δεν είναι μάλιστα λίγοι εκείνοι που αναμένουν μια εντυπωσιακή πορεία, παρόμοια με αυτή που ακολούθησε ο προκάτοχος του. Κάτι που κάνει το Bitcoin BSC ένα από τα καλύτερα BSC κρυπτονομίσματα.

Εάν λοιπόν δεν είχατε την τύχη να επενδύσετε νωρίς στο Bitcoin και να εξασφαλίσετε τεράστια κέρδη, μπορείτε τώρα να το κάνετε με το Bitcoin BSC. Μάλιστα, η προπώληση φαίνεται να προσελκύει αρκετούς μικρούς και μεγάλους επενδυτές κρυπτονομισμάτων, αφού τα συγκεντρωθέντα κεφάλαια στο presale ξεπέρασαν το 1,5 εκατομμύριο δολάρια.

Αγοράστε το νέο Bitcoin με μόνο 0,99$

Γιατί να επενδύσετε στο κρυπτονόμισμα Bitcoin BSC;

Οι βασικότεροι λόγοι για να επενδύσετε στο Bitcoin BSC είναι:

  1. Λειτουργία Staking

Ο μηχανισμός πονταρίσματος του BTCBSC αποτελεί, θα λέγαμε, και τον βασικότερο λόγο για να επενδύσει κάποιος. Σε αντίθεση με το Bitcoin, το οποίο βασίζεται σε έναν μηχανισμό Proof-of-work, το Bitcoin BSC προσφέρει στους επενδυτές του μια λειτουργία staking. Μέσω αυτής, τα διακριτικά BTCBSC μπορούν να πονταριστούν, επιστρέφοντας σημαντικά κέρδη.

Με ένα APR περίπου 400%, τα κέρδη που μπορεί να εξασφαλίσει κάποιος από τη λειτουργία αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντικά. Για παράδειγμα, εάν αγοράσετε κρυπτονομίσματα Bitcoin BSC αξίας περίπου 500€ και τα ποντάρετε, το ποσό που θα έχετε σε ένα χρόνο είναι 2.500€. Θα έχετε δηλαδή κερδίσει 2.000€ χωρίς να κάνετε απολύτως τίποτα.

Σκεφτείτε το ύψος του ποσού, εάν το ποντάρισμα γίνει για περισσότερα χρόνια! Επιπλέον, το κέρδος αυτό υπολογίζεται με την προϋπόθεση ότι η αρχική τιμή του νέου Bitcoin θα παραμείνει σταθερή. Εάν μετά τον 1 χρόνο η τιμή του έχει φτάσει στο 10x, η αξία των κεφαλαίων σας θα είναι 25.000€!

Αγοράστε Bitcoin BSC πριν εξαντληθεί

  1. Επιτυχημένο Presale

Πέραν του πονταρίσματος, ένας ακόμη λόγος που οδηγεί αρκετούς επενδυτές στην αγορά Bitcoin BSC, είναι η τεράστια επιτυχία της προπώλησης. Μέσα σε λίγες μόλις μέρες, αυτό το νέο Bitcoin συγκέντρωσε πάνω από 1,5 εκ. δολάρια.

  1. Κοινότητα και παρόμοια κρυπτονομίσματα

Τέλος, αρκετοί φαίνεται να είναι οι επενδυτές που επιλέγουν το συγκεκριμένο κρυπτονόμισμα, κάτι που ενδεχομένως να οδηγήσει σε αρκετή άνοδο της τιμής του. Λαμβάνοντας μάλιστα υπ’ όψιν και άλλα παρόμοια εγχειρήματα τα οποία γνώρισαν μεγάλη επιτυχία, θεωρούμε ότι επενδύοντας κάποιος τώρα στο Bitcoin BSC, μπορεί να επωφεληθεί από σημαντικά κέρδη!

Επενδύστε σε Bitcoin BSC πριν εξαντληθεί

Το κείμενο είναι ενημερωτικού χαρακτήρα και δεν θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται ως επενδυτική πρόταση. Δεν εκφράζει την προσωπική γνώμη του γράφοντος, της συντακτικής ομάδας ή του ιστότοπου εν γένει. Οποιαδήποτε επένδυση ή συναλλαγή εμπεριέχει ρίσκο, οι προηγούμενες τυχόν αποδόσεις δεν αποτελούν εγγύηση για μελλοντικές αποδόσεις.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή