Άρης Σπηλιωτόπουλος: Υποχρεωτική η αυτοδυναμία

«Η Νέα Δημοκρατία λέει κάτι το οποίο η πλειοψηφία των πολιτών δεν έχει συνειδητοποιήσει. Ότι μετά τις εκλογές, οι προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπίσει η χώρα μας είναι πάρα πολύ μεγάλες», ανέφερε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος.

Άρης Σπηλιωτόπουλος: Υποχρεωτική η αυτοδυναμία
1'

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9,84, ο βουλευτής Β' Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας υπογράμμισε ότι για να μπορέσουν να εργαστούν σκληρά μετεκλογικά, βασική προϋπόθεση είναι να υπάρχει πολιτική σταθερότητα.

«Εάν έχουμε κυβέρνηση συνασπισμού, όπου κάθε μέλος του κυβερνητικού σχήματος μπορεί να απειλεί με διατάραξη των ισορροπιών του πολιτικού συστήματος, με απόσχιση της εμπιστοσύνης, η απειλή των πολλών εκλογικών αναμετρήσεων θα δυναμιτίσει την πολιτική ομαλότητα και σταθερότητα», τόνισε.

«Οι συνθήκες αυτές δεν θα βοηθήσουν να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας. Στο σημερινό κυβερνητικό σχήμα βλέπουμε ότι οι συνεργασίες που επιχειρήθηκαν έχουν πάρα πολλές δυσκολίες. Χρειαζόμαστε ταχύτητα και τόλμη που μπορούν να δοθούν σ' ένα σχήμα όταν έχει αυτοδυναμία, όταν υπάρχει ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία», κατέληξε ο κ. Σπηλιωτόπουλος.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή