Ετοιμάζονται να μετατρέψουν σε Show την δίκη του Άκη!

Μία δίκη που θα θυμίζει ταινία του Χόλυγουντ...

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος», η δίκη αναμένεται να διεξαχθεί όχι στη δικαστική αίθουσα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού όπου δικάζονται σοβαρές υποθέσεις με κατηγορούμενους για οργανωμένο έγκλημα αλλά στην αίθουσα του Εφετείου Αθηνών.

Ακόμη και σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς η εικόνα τους ενδιαφέρει...

Στο σημείο αυτό οφείλουμε να επισημάνουμε πως ο πρώην υπουργός κατηγορείται ως αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης που «ξέπλενε» μέσω offshore εταιριών μαύρο πολιτικό χρήμα.

Σε ένα τέτοιο πρόσωπο λοιπόν προσφέρουν όλες αυτές τις ανέσεις.

Το θέατρο του παραλόγου όμως δεν τελειώνει εδώ.

Επειδή αναμένεται μεγάλη προσέλευση ξένων ΜΜΕ, δημοσιογράφων και τηλεοπτικών συνεργείων, μιας και είναι η πρώτη δίκη υπουργού για υπόθεση διαφθοράς, θα επιστρατευθούν μέχρι και τζιπ της Αντιτρομοκρατικής.

Ναι καλά διαβάσατε. Τζιπ της Αντιτρομοκρατικής για τον Άκη. Για αυτόν τον πολιτικό που μαζί με την παρέα του «έφαγε» τα χρήματα Ελλήνων πολιτών.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα σκοπός των «σκηνοθετών» της δίκης είναι να γίνει επένδυση σε τηλεοπτικές εικόνες που θα κάνουν τον γύρο της Ευρώπης, με την μεταγωγή του πρώην υπουργού με χαρακτηριστικά τζιπ της Αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας και σούπερ αστυνομικά μέτρα από τις φυλακές Κορυδαλλού μέχρι τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Ε, ρε μεγαλεία ο Άκης...