Γείτονας κατά Ραγκούση και ιδιοκτητών ταξί

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε απαράδεκτες τις ακραίες μορφές κινητοποιήσεων των ιδιοκτητών ταξί...

Γείτονας κατά Ραγκούση και ιδιοκτητών ταξί
1'

Επίθεση κατά των ιδιοκτητών ταξί αλλά και του αρμόδιου υπουργού κ. Γιάννη Ραγκούση εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός και βουλέυτής του ΠΑΣΟΚ κ. Κώστας Γείτονας.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε απαράδεκτες τις ακραίες μορφές κινητοποιήσεων των ιδιοκτητών ταξί λέγοντας ότι «το δικαίωμα στη διαμαρτυρία ή στη διεκδίκηση δεν τους δίνει δικαίωμα στην ανομία και στην βία. Να σταματήσουν αμέσως».

Παράλληλα, ο κ. Γείτονας καταλόγισε λανθασμένους χειρισμούς στον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Γ. Ραγκούση, υπογραμμίζοντας: «Ασφαλώς έγιναν λάθη χειρισμών. Δεν υπάρχει θέμα. Υπάρχουν κανόνες φυσικά για το άνοιγμα του επαγγέλματος, αλλά υπάρχει και κανόνας στην πολιτική. Και ο πρώτος κανόνας είναι ότι η κυβέρνηση έχει συνέχεια. Διότι όταν υπάρχει ασυνέχεια τη διασφαλίζει ο πρωθυπουργός. Ο δεύτερος κανόνας είναι ότι δεν γίνεται διάλογος με κλειστά χαρτιά. Και ο τρίτος κανόνας είναι το timing».

Ο Κώστας Γείτονας ζήτησε άμεση κατάθεση των προτάσεων της κυβέρνησης και τόνισε: «Πρέπει να τελειώνουμε με την υπόθεση. Αρκετά τράβηξε. Πλήττει όλη την εικόνα της χώρας».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή