Κάντε το όσο προλαβαίνετε! Το σεξ θα… εξαφανιστεί σε 30 χρόνια

Αντιμέτωπος με μια ιδιαίτερα ανησυχητική διαπίστωση ήρθε ο επικεφαλής καθηγητής μιας έρευνας του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ.
SEX
1'

Ο τίτλος μάλιστα του βιβλίου: «Το Τέλος του Σεξ και το Μέλλον της Ανθρώπινης Αναπαραγωγής», που έγραψε ο γενετιστής Henry Greely, βάσει της έρευνας, τα… ομολογεί όλα από μόνος του, καθώς όχι πολύ μακριά από τώρα, το σεξ αναπαραγωγής θα εκλείψει!

Συγκεκριμένα, σε περίπου 20 έως 40 χρόνια, οι ερωτικές συνευρέσεις θα γίνονται αποκλειστικά και μόνο για ευχαρίστηση, καθώς τα ζευγάρια που επιθυμούν να γίνουν γονείς δεν θα κλειδώνονται στην κρεβατοκάμαρα (ή μέσα στο σπίτι γενικότερα), αλλά θα απευθύνονται στα αρμόδια… εργαστήρια!

Εκεί οι επιστήμονες θα «δημιουργούν» το έμβρυο κατά… παραγγελία, ανάλογα με τις επιθυμίες των γονέων!

«Όταν ένα ζευγάρι θελήσει να αποκτήσει παιδί, ο άντρας θα προσφέρει το σπέρμα του και η γυναίκα λίγο από το δέρμα της», περιγράφει χαρακτηριστικά ο Greely στην εφημερίδα «Sunday Times», εξηγώντας πως τα βλαστοκύτταρα που θα παράγονται από το δέρμα θα μετατρέπονται σε ωάρια, τα οποία θα γονιμοποιούνται από το σπέρμα του μέλλοντα πατέρα.

Και κάπως έτσι, σύμφωνα πάντα με τον καθηγητή γενετικής, τα παιδιά στο μέλλον θα είναι κυρίως υγιή, πολύ έξυπνα (το κάθε παιδί θα έχει 60% πιθανότητες να είναι εξυπνότερο του μέσου όρου), αλλά και ακόμα ομορφότερα στα μάτια των γονιών, αφού αυτοί θα επιλέγουν τα χαρακτηριστικά τους…