Ας μιλήσουμε για αυτό που όλοι άνδρες ονειρευόμαστε να ζήσουμε στο κρεβάτι

Ένας συντάκτης αποκαλύπτει όσα έμαθε όταν βρέθηκε με δύο γυναίκες.
SEX
1'

Ταξίδι 6 μηνών στον Αμαζόνιο, συμμετοχή στην αυθεντική διαδρομή του Παρί-Ντακάρ, τρίο με δύο γυναίκες. Το wish list μου θα μπορούσε να συμπληρωθεί με δύο τρεις ακόμα αράδες. Όμως αν υπάρχει ένα κοινό σημείο συμφωνίας για τους περισσότερους από εμάς, νομίζω ότι είναι αυτονόητο ποιο είναι -είτε το έχουμε εκπληρώσει είτε όχι (ναι, το έπιασες το ταξίδι Αμαζόνιο εννοώ).

Το τρίο με δύο γυναίκες είναι κάτι σαν το ιερο δισκοπότηρο των ανδρικών φαντασιώσεων. Μην περιμένεις να το απομυθοποίησω. Πώς το φαντάζεσαι; Ε, είναι ακόμα καλύτερο. Δεν ξέρω αν για αυτό ευθύνεται το η αυτονόητη χαρά της συνεύρεσης με δύο γυναίκες ταυτόχρονα, στην απλοϊκή λογική «δύο είναι καλύτερη από μία» ή αν έχουμε δει τόσο πολύ πορνό στη ζωή μας. Ωστόσο, συγκριτικά με το ιερό δισκοπότηρο, το τρίο έχει μια βασική διαφορά: ναι μεν το βρίσκεις δύσκολα, εντούτοις υπάρχει.

Προφανώς υπάρχουν πολλοί δρόμοι για να φτάσεις σε αυτή τη Γη της Επαγγελίας, και μάλιστα σπάνια αποδεικνύεται χρήσιμος ένας χάρτης. Τι θέλω να πω; Ότι αυτά πράγματα συμβαίνουν, δεν μπορείς να τα προγραμματίσεις. Ή τουλάχιστον, για να μιλήσω για τον εαυτό μου, έτσι συνέβη με εμένα.

Διαβάστε περισσότερα στο Ratpack.gr