Ισραήλ: Διακοπή αθλητικών δραστηριοτήτων – Δίνουν άδειες στους ξένους για να φύγουν απ’ τη χώρα

Η επίθεση της Χαμάς έφερε διακοπή κάθε αθλητικής δραστηριότητας στο Ισραήλ και μεγάλη ανησυχία στους ξένους που αγωνίζονται εκεί – Ήδη ομάδες δίνουν άδειες στους παίκτες του να φύγουν απ’ τη χώρα.
1'

Σε εμπόλεμη κατάσταση το Ισραήλ μετά την επίθεση της Χαμάς. Ο φόβος κυριαρχεί, ειδικά στους ξένους που βρίσκονται στην χώρα. Σε αθλητικό επίπεδο, αμέσως υπήρξε εντολή για παύση κάθε δραστηριότητας. Οι αγωνιστικές αναβάλλονται σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ και η ανησυχία προφανώς είναι μεγάλη.

Οι μη Ισραηλινοί αθλητές που βρίσκονται στη χώρα, επικοινωνούν με τους ατζέντηδες για να δουν τι μπορούν να κάνουν. Πολλές ομάδες ήδη ψάχνουν τρόπους να διασφαλίσουν την ηρεμία των αθλητών, μαζί με την ασφάλεια των ίδιων και των οικογενειών τους φυσικά.

Ήδη κάποια κλαμπ έχουν δώσει άδεια σε αθλητές να φύγουν απ’ τη χώρα μαζί με τους δικούς τους ανθρώπους, για όσο διαρκεί η διακοπή κάθε αθλητικής δραστηριότητας. Η Χάποελ Μπερ Σεβά είναι μία απ’ αυτές τις ομάδες, κάτι που αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλοι σύλλογοι όπως έχει γίνει στο παρελθόν. Μάλιστα, ειδικά αναφορικά με τους Αμερικανούς στο μπάσκετ, στο παρελθόν αρκετοί είχαν ζητήσει να φύγουν απ’ τις ομάδες τους, όπως και είχε γίνει.