Super Cup: «Πέταξαν» για τη Ρόδο και τον πρώτο τίτλο Παναθηναϊκός AKTOR, Ολυμπιακός και Περιστέρι

Super Cup: Στο «Ελ. Βενιζέλος» βρέθηκαν οι αποστολές του Παναθηναϊκού AKTOR, του Ολυμπιακού και του Περιστερίου προκειμένου να «πετάξουν» για τη Ρόδο.

Εργκίν Αταμάν
Στο "Ελ. Βενιζέλος" βρέθηκε η αποστολή των Πρωταθλητών Ευρώπης
EUROKINISSI
1'

Το διήμερο που ακολουθεί, το Σάββατο (28/09) και την Κυριακή (29/09) το «σμαραγδένιο νησί» θα φιλοξενήσει το Super Cup του ελληνικού μπάσκετ, όπου θα κριθεί ο πρώτος τίτλος της νέας αγωνιστικής περιόδου. Το τρόπαιο θα διεκδικήσουν Παναθηναϊκός AKTOR, Ολυμπιακός, Περιστέρι και Άρης.

Μάλιστα, οι αποστολές των τριών αθηναϊκών ομάδων συναντήθηκαν στο «Ελ. Βενιζέλος» όπου το μεσημέρι της Παρασκευής (27/09) αναχώρησαν μαζί για τη Ρόδο. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, μαγνήτισαν τα βλέμματα όσων ήταν στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Ο κάτοχος του τίτλου Ολυμπιακός θα επιδιώξει να το κατακτήσει για τρίτη σερί σεζόν, ενώ ο Παναθηναϊκός AKTOR θα επιδιώξει να το σηκώσει ξανά, έπειτα από το 2021. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν το Περιστέρι, ενώ οι Πρωταθλητές Ευρώπης παίζουν με τον Άρη στους δύο ημιτελικούς του Σαββάτου (28/9).

Το Super Cup 2024 θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3, ενώ εσείς μπορείτε να ενημερώνεστε για την εξέλιξη των αγώνων και μέσα από το LIVE του Newsbomb.gr.

Το πρόγραμμα του Super Cup 2024

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου

Ημιτελικοί

  • Παναθηναϊκός AKTOR - Άρης (17:15, ΕΡΤ3)
  • Ολυμπιακός - Περιστέρι (20:45, ΕΡΤ3)

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου

Μικρός Τελικός

  • Ηττημένος 1 – Ηττημένος 2 (16:45, ΕΡΤ3)

Τελικός

  • Νικητής 1 – Νικητής 2 (20:30, ΕΡΤ3)

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή