O Ιάκομπ "πάγωσε" το "Κλ.Βικελίδης"

Ο Ηρακλής στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με 1-0 και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα σε αντίθεση με τον Άρη που βρίσκεται κοντά στην επικίνδυνη ζώνη..

Ο Ηρακλής στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με 1-0 και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα σε αντίθεση με τον Άρη που βρίσκεται κοντά στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

O Άρης μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 2' έχασε σπουδαία ευκαιρία με σουτ στο δοκάρι του Κόκε. Ο Ηρακλής, που παρατάχθηκε με άμυνα ανάγκης, δεν έκανε τίποτα περισσότερο από το στοιχειώδες.

Παρά τις αλλαγές του Μιχαλήτσου, που είχαν σαν στόχο την τόνωση της επίθεσης, οι κίτρινοι δεν έπαψαν να είναι φλύαροι και αργοί στην ανάπτυξή τους. Την ίδια ο Ηρακλής περίμενε υπομονετικά κερδίζοντας χρόνο και φθείροντας την ψυχολογία του αντιπάλου

Ο Παράσχος έριξε στη μάχη τον Γιάκομπ και αφού είδε τον Σολτάνι και τον Ζεκρά να χάνουν μοναδική ευκαιρία στο 82', ο Ρουμάνος φορ τον δικαίωσε. Μία ευκαιρία (88') αποδείχθηκε αρκετή για το φορ του Ηρακλή να κάνει τη ζημιά και να χαρίσει στην ομάδα του ένα σημαντικότατο τρίποντο. Ο Άρης, από την πλευρά του, μπαίνει σε περιπέτειες.

To φιλμ του αγώνα:

88' Ασίστ του Ζερκά στον νεοεισελθέντα Ιάκομπ, αυτός θα περάσει όμορφα τον Σηφάκη και θα στείλει την μπάλα στην κενή εστία για το 1-0 του «γηραιού».

82' Σουτ του Σολτάνι, αποκρούει εντυπωσιακά ο Σηφάκης, αλλά στρώνει την μπάλα στον Ζερκά, ο οποίος μόνος του από το σημείο του πέναλτι θα πλασάρει με δύναμη, για να διώξει και πάλι ο Έλληνας γκολκίπερ!

57’ Οι παίκτες του Άρη συνδυάζονται υπέροχα, τελικός αποδέκτης ο Κόκε, πιάνει ένα σουτ αλλά κοντράρει και καταλήγει στην αγκαλιά του Ελευθερόπουλου.

46'. Δυνατό σουτ του Μπομπαντίγια από τα 25 μέτρα, απέκρουσε εντυπωσιακά ο Ελευθερόπουλος

39’ Ωραία ενέργεια του Μπομπαντίγια, κινείται επικίνδυνα έξω από την περιοχή και σουτάρει, με την μπάλα να φεύγει δίπλα από το αριστερό δοκάρι!

4’ Ο Κόκε κατεβάζει ιδανικά την μπάλα μέσα στην περιοχή, τη στρώνει στο δεξί και σουτάρει, αλλά αυτή φεύγει δίπλα από την εστία.

2’ Πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη με τον Κόκε να σημαδεύει το δεξί κάθετο δοκάρι του Ελευθερόπουλου με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή

Άρης (Γιάννης Μιχαλήτσος): Σηφάκης, Νέτο, Ρονάλντο, Κόκε, Μίσελ. Μπομπαντίγια, Λαζαρίδης, Ντανίλο Περέιρα, Βανγκέλι, Πρίττας, Καστίγιο.

Στον πάγκο κάθονται οι: Χουάνμα, Τόχα, Τσέζαρεκ, Καζναφέρης, Μενδρινός, Παπαζαχαρίας, Σακάτα.

Ηρακλής (Γιώργος Παράσχος): Ελευθερόπουλος, Κανακούδης, Χοσέμι, Παπαστεριανός, Ντάνι, Κυριαζής, Πίτου Γκαρσία, Καϊτά, Ζερκά, Μάρα, Επαλέ.

Στον πάγκο κάθονται οι: Μπαντής, Ιάκομπ, Σολτάνι, Μάχοπ, Στάμου, Σζοτ, Ρόμπλες.

Διαιτητής: Παππάς (Αθηνών)
Βοηθοί: Γκάγκας (Λάρισας), Σωτηρόπουλος (Αχαΐας)
Γήπεδο: «Κλεάνθης Βικελίδης»

Αναβρασμός επικράτησε στον περιβάλλοντα χώρο των αποδυτηρίων του Άρη όπου είχαν συγκεντρωθεί περίπου 150 οργανωμένοι φίλαθλοι της ομάδας και φώναζαν συνθήματα κατά των Κόντη και Αθανασιάδη.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις των ΜΑΤ οι οποίοι προσπάθησαν να τους απωθήσουν και να τους διαλύσουν με χρήση καπνογόνων.

Για περισσότερες λεπτομέρειες διαβάστε στο onsports.gr