MEDIA

Survivor 2024 - Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει την ασυλία - Ο δεύτερος υποψήφιος για αποχώρηση

Survivor 2024 - Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει την ασυλία - Ο δεύτερος υποψήφιος για αποχώρηση

Όλα όσα θα συμβούν στο σημερινό επεισόδιο του Survivor

Ακόμη ένα επεισόδιο γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές αναμένεται να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές του Survivor σήμερα στον ΣΚΑΙ.

Πιο συγκεκριμένα, μετά από τον χθεσινό τραυματισμό της Αναστασίας Τσέρου και τη διακοπή του αγώνα για την 1η ασυλία, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως η παίκτρια της μπλε ομάδας θα επανέλθει πλήρως στην υγεία της, αλλά δεν συνεχίζει τη συμμετοχή της στο Survivor 2024.

Η κόκκινη ομάδα ήταν αυτή που κέρδισε με 12-8 κι απόλαυσε το πασχαλινό τραπέζι με την Ασημίνα να απέχει. Είχε προηγηθεί καβγάς με τη Δαλάκα στον πάγκο της ομάδας για τους χαμένους της πόντους. Τότε η Ασημίνα πήρε την τσάντα της κι έφυγε από τον χώρο του στίβου. Ενώ στο συμβούλιο οι μπλε είχαν ενστάσεις για τη συμπεριφορά της και η ίδια εξήγησε πως την πονούσε η κοιλιά της και βρέθηκε στην τέντα του γιατρού.

Η ομάδα που κερδίζει τη δεύτερη ασυλία

Στη συνέχεια, στην ψηφοφορία των μπλε, η Σταυρούλα Χρυσαειδή ήταν η 1η υποψήφια για αποχώρηση.

Μπαίνει ξανά στον στίβο μάχης από το επεισόδιο της Πέμπτης 9/5: «Αποφάσισα από αύριο να ξαναμπώ στους αγώνες, παρόλο που πονάω αρκετά, αλλά θέλω πολύ να το προσπαθήσω, γιατί με τρελαίνει ακόμη πιο πολύ να κάθομαι στον πάγκο και να μην κάνω τίποτα. Έτσι ώστε να προσπαθήσω να μη βγει κανένα άλλο παιδί από τη δική μου ομάδα, γιατί όχι να βγουν τρεις κόκκινοι. Κι άμα μπορέσω και είμαι ικανή να διώξω κάποιον δυνατό από την κόκκινη ομάδα», είπε στο συμβούλιο του Survivor 2024.

Στον αγώνα για τη 2η ασυλία παρά το γεγονός πως η κόκκινη ομάδα υπερτερεί αριθμητικά, η επιστροφή της Σταυρούλας θα είναι καθοριστική.