ΕΛΛΑΔΑ

Νικόλαος: Ο «Playboy Prince» χώρισε γράφουν τα ξένα ΜΜΕ - Η έξαλλη ζωή του στο Λονδίνο

Νικόλαος: Ο «Playboy Prince» χώρισε γράφουν τα ξένα ΜΜΕ - Η έξαλλη ζωή του στο Λονδίνο
(Photo by Chris Jackson/Getty Images)

Οι νύχτες χλιδής του Νικόλαου με τις Jemima Khan, Elle Macpherson και άλλες διάσημες γυναίκες

Είδηση στα περισσότερα ξένα ΜΜΕ έγινε τις τελευταίες ημέρες η είδηση του διαζυγίου του Νικόλαου Γλύξμπουργκ και της Τατιάνας Μπλάτνικ.

Το Tatler, το διάσημο περιοδικό των γαλαζοαίματων έκανε αναφορά στον χωρισμό του, όπου χαρακτήρισε τον Νικόλαο ως «Playboy Prince».

«Το ζευγάρι μοιράστηκε μια επίσημη δήλωση που επιβεβαιώνει την είδηση του χωρισμού του. Ο πρίγκιπας Νικόλαος Γλύξμπουργκ, που κάποτε ήταν γνωστός ως "ο πρίγκιπας Playboy", χώρισε από την επί 14 χρόνια σύζυγό του, πριγκίπισσα Τατιάνα», αναφέρει το δημοσίευμα του Tatler.

Και προσθέτει: «Γνωστός στο παρελθόν ως "Playboy Prince", αφού στο παρελθόν παρευρέθηκε σε πολλά κοσμικά πάρτι στο Λονδίνο με την Jemima Khan και την Elle Macpherson, ο Νικόλαος της Ελλάδας είναι γνωστός ως ένας από τους πιο κοινωνικούς και κομψούς royals.

Ο χαρακτηρισμός "Playboy Prince" οφείλεται στον τρόπο ζωής του αφού του άρεσε να κάνει παρέα με διασημότητες και υπερπλούσιους και πήγαινε σε πολλά πάρτι της ελίτ. Όλα αυτά πριν γνωρίσει την Τατιάνα».

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση χωρίς τη βέρα του

Δίχως να φορά τη βέρα του εμφανίστηκε δημόσια ο Νικόλαος Γλύξμπουργκ, λίγες μόνο ημέρες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου του από την Τατιάνα Μπλάτνικ.

O ίδιος συμμετείχε στον 16ο διάπλου της Axion Hellas στα νησιά Σίφνο, Σχοινούσα, Αστυπάλαια, Αμοργό και Κίμωλο, με τη δράση να ολοκληρώνεται την Κυριακή 21 Απριλίου.

Συγκεκριμένα, εμφανίζεται σε βίντεο που δημοσίευσε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η οποία τον υποδέχτηκε λίγες μέρες νωρίτερα στη Σίφνο και ο Νικόλαος δεν φαίνεται να φορά τη βέρα του.