ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: «Συνάντηση με τον Ερόλ Μπουλούτ για να αντικαταστήσει τον Φατίχ Τερίμ»

Παναθηναϊκός: «Συνάντηση με τον Ερόλ Μπουλούτ για να αντικαταστήσει τον Φατίχ Τερίμ»
AΠΕ - ΜΠΕ

Τουρκικό δημοσίευμα υποστηρίζει πως ο Παναθηναϊκός έχει έρθει σε επαφή με τον προπονητή της Κάρντιφ, Ερόλ Μπουλούτ.

Ο Παναθηναϊκός προχώρησε πρόσφατα σε κατηγορηματική διάψευση των φημών που έκαναν λόγο για άμεση απομάκρυνση του Φατίχ Τερίμ από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, μετά την ήττα από τον Άρη και την απώλεια του τίτλου.

Στην Τουρκία, ωστόσο, δίνουν συνέχεια στα σενάρια, υποστηρίζοντας πως ο Γιάννης Αλαφούζος συναντήθηκε με τον Ερόλ Μπουλούτ προκειμένου να είναι ο νέος προπονητής των «πρασίνων».

Η τουρκική ιστοσελίδα «Fotospor» ισχυρίζεται πως ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού συναντήθηκε με τον τεχνικό της Κάρντιφ για να αποτελέσει τον διάδοχο του Φατίχ Τερίμ.

Ο 49χρονος Τούρκος προπονητής βρίσκεται στην Αγγλία από το περασμένο καλοκαίρι και φέτος έφτασε κοντά στη διεκδίκηση της εισόδου στα Play Off της Championship, έχοντας στην ομάδα του τους Μανώλη Σιώπη και Δημήτρη Γούτα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η προτεραιότητα του Μπουλούτ είναι να συναντηθεί πρώτα με τον ιδιοκτήτη της Κάρντιφ, Βίνσεντ Ταν, ώστε να δει αν υπάρχει η δυνατότητα να χτίσουν μία ομάδα που θα διεκδικήσει την άνοδο στην Premier League.

Ο Ερόλ Μπουλούτ έχει περάσει από την Ελλάδα ως ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου, του Ολυμπιακού, του Ολυμπιακού Βόλου, του ΟΦΗ και της Βέροιας, ενώ είχε συνδεθεί προπονητικά με τον Παναθηναϊκό και μετά την αποχώρηση του Λάζλο Μπόλονι.

Άλλα δημοσιεύματα στην Τουρκία, πάντως, αναφέρουν πως ενδιαφέρον για τον Τούρκο τεχνικό έχει δείξει και η Φιορεντίνα.

Σχετικές ειδήσεις