BOMBER

Ο άλλος θέλει δυο θητείες και μέχρι τα 40 να έχει παιδιά

Ο άλλος θέλει δυο θητείες και μέχρι τα 40 να έχει παιδιά

Κι εγώ θέλω να γίνω αστροναύτης και μετά πρόεδρος των ΗΠΑ – Γούστο μου και καπέλο μου

Εντάξει, ο καπετάν - Στέφανος έχει πάρει σβάρνα τις τηλεοπτικές εκπομπές και αραδιάζει ό,τι του κατέβει. Ο Στέφανος της Ελλάδας θέλει λέει δύο θητείες ως πρωθυπουργός, μια δεν του φτάνει με τίποτα.

Ακολουθώντας την πάγια τακτική του περί lifestyle συνεντεύξεων είπε πάλι ένα σκασμό άχρηστες πληροφορίες για τον γάμο του, για την προσωπικότητα του άντρα του, για το αν πίνει μπύρες και μέσα σε όλα αυτά πετάει και μερικές νότες για τον Βελουχιώτη.

Μας είπε πάλι για τον Τάιλερ και ότι μέχρι τα 40 του έτη θέλει λέει να αποκτήσουν παιδιά. Ε και; Τι μας το λες ρε σύντροφε; Για να σε χειροκροτήσουμε; Ή να βγούμε στην πλατεία Συντάγματος να ζητωκραυγάζουμε;

Μας είπε επίσης ότι είναι και ηγέτης και για μπύρες. Ε και; Τι θες να κάνουμε; Να σε βγάλουμε πρωθυπουργό επειδή πίνεις μπύρες;

Μας περιέγραψε με γλαφυρότητα ότι «ασχολούμαι με το νοικοκυριό του σπιτιού. Το θεωρώ πνευματικό μασάζ να ασχολούμαι με αυτά. Μαγειρεύουμε και οι δυο. Μας αρέσει πάρα πολύ η ζωή στο σπίτι μαζί και μας αρέσει πάρα πολύ η φύση. Μπορεί ο κόσμος να μας βλέπει σαν υπερκοινωνικά όντα, είμαστε κοινωνικοί άνθρωποι, αλλά είμαστε και πολύ ήρεμοι και ήσυχοι».

Ανατριχιάσαμε Στέφανε! Αυτά όλα πρέπει να μπουν στο καταστατικό του κόμματος αδερφέ. Γι’ αυτά θα σε ψηφίσει ο κόσμος πρωθυπουργό. Για τους πόθους σου και για τα προσωπικά σου. Μην το συζητάς καθόλου. Άσε τις αντιπολιτευτικές κορώνες και επικεντρώσου στο αν σιδερώνεις, ποιος βάζει σκούπα στο σπίτι, τι ώρες ανάβετε το θερμοσίφωνα και άλλες τέτοιες συγκλονιστικές λεπτομέρειες.

Άσε την υψηλή πολιτική για τα άλλα τα γατάκια…