ΕΛΛΑΔΑ

Κίνηση τώρα: Απροσπέλαστη η Αττική Οδός λόγω εργασιών – Πού παρατηρούνται προβλήματα

Κίνηση τώρα: Απροσπέλαστη η Αττική Οδός λόγω εργασιών – Πού παρατηρούνται προβλήματα

Κίνηση τώρα: Δείτε το χάρτη με την κίνηση στους κεντρικούς δρόμους του λεκανοπεδίου.

Με υπομονή θα πρέπει να «οπλιστούν» οι κάτοικοι του Λεκανοπεδίου, καθώς με αρκετά προβλήματα διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων, στην Αττική Οδό.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Τροχαία Αθηνών, αυξημένη κίνηση παρατηρείται αυτήν την ώρα στους δρόμους:

  • Αττική Οδός

Αιτία για το μποτιλιάρισμα στην Αττική Οδό, είναι οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών συντήρησης, που έχουν ξεκινήσει από τις πρωινές ώρες της Τετάρτης 8 Μαΐου και θα διαρκέσουν έως τις πρωινές ώρες της Κυριακής 12 Μαΐου.

Έτσι, λόγω των εργασιών συντήρησης στην Αττική Οδό έχουν τεθεί σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Ειδικότερα, κλειστή θα παραμείνει η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας στο ύψος του κόμβου Κηφισίας (Κόμβος 11) στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο λόγω προγραμματισμένων εργασιών βαριάς συντήρησης / επείγουσας αποκατάστασης βλάβης καλωδίου ηλεκτρικής παροχής μέσης τάσης (20KV), από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης έως και τις πρωινές ώρες της Κυριακής.

«Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης», αναφέρει η ανακοίνωση.