GOSSIP

Δημήτρης Αβραμόπουλος: Έξι μήνες μετά το διαζύγιο και πάλι... «ερωτευμένος»

avramopoulos

Πριν από καμπόσο καιρό είχε αποκαλυφθεί το «βελούδινο» διαζύγιο του Δημήτρη Αβραμόπουλου  με την Βίβιαν Σπανούδη, μετά από 30 χρόνια γάμου. 

Με νέο περιεχόμενο η στήλη Big Mouth του powergame.gr επανέρχεται επί του θέματος, του διαζυγίου του Δημήτρη Αβραμόπουλου με νέο παρασκήνιο.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, ο πρώην Ευρωπαίος επίτροπος και βουλευτής της ΝΔ είναι σε σχέση και «ερωτευμένος».

– Θυμάστε που πριν από καμπόσο καιρό η στήλη σάς είχε αποκαλύψει το διαζύγιο του πολυαγαπημένου μας Δημήτρη Αβραμόπουλου. Επειδή, λοιπόν, τον έχω διαχρονικά στο μυαλό μου, ένας κοινός φίλος που επικοινώνησε για ευχές έσπευσε να μοιραστεί μαζί μου, λες και με έβλεπε σαν τον εξομολόγο του, ότι «ο Δημήτρης είναι ερωτευμένος». Αν και προσπάθησα να του εκμαιεύσω περισσότερες λεπτομέρειες, δεν τα κατάφερα. Έτσι, αρκέστηκα στον πυρήνα της σχετικής πληροφορίας, αν και κρατώ κάποιες επιφυλάξεις, δεδομένου ότι ο Αβραμόπουλος διαχρονικά και σταθερά ήταν και παραμένει ερωτευμένος με κάθε πράγμα που καταπιάνεται. Οπότε αν μετά το διαζύγιο έχει φτιάξει και πάλι τη ζωή του, είμαι σίγουρος ότι το βασικό συστατικό της σχέσης ότι θα είναι ο έρωτας.