ΕΛΛΑΔΑ

Γιάννης Καλλιάνος - Ξεσπά για τον θάνατο του πατέρα του: «Του ακρωτηρίασαν το δάχτυλο σε απλή κλίνη»

Γιάννης Καλλιάνος - Ξεσπά για τον θάνατο του πατέρα του: «Του ακρωτηρίασαν το δάχτυλο σε απλή κλίνη»

Συγκλονίζει ο Γιάννης Καλλιάνος μιλώντας για τις τελευταίες στιγμές του πατέρα του στο νοσοκομείο «Αττικόν»

Για τις συνθήκες υπό τις οποίες νοσηλευόταν ο πατέρας του στο νοσοκομείο «Αττικόν» λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή, μίλησε ο μετεωρολόγος και βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Καλλιάνος

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Καλλιάνος μιλώντας στην εκπομπή «Live News» στο MEGA τόνισε ότι όσα δήλωσε o Νίκος Καπραβέλος, ότι δηλαδή εάν ήταν ο γιατρός του, θα πήγαινε σε ΜΑΦ, χωρίς διασωλήνωση τον πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου, είναι τα ίδια που του αναφέρουν η γυναίκα του και ο αδελφός του που είναι επίσης γιατροί.

«Ο πατέρας μου τώρα θα μπορούσε να είναι μαζί μας. Σήμερα θα δώσω κάποια συγκλονιστικά στοιχεία: ο πατέρας μου έφυγε με εικόνα σήψης από το νοσοκομείο της Βούλας και πήγε στην Αγγειοχειρουργική Κλινική στο Αττικόν, όπου εκεί τον έβαλαν σε ένα δωμάτιο με έναν άλλον ασθενή δίπλα του, ήταν μια απλή κλίνη. Μέσα στην κλίνη αυτή ακρωτηριάστηκε το μεγάλο δάχτυλο ποδιού του πατέρα μου. Να ρωτήσω λοιπόν αυτό λέει το πρωτόκολλο; Το δεύτερο που θέλω να πω είναι ότι έβγαλε μια ανακοίνωση το Αττικόν που έλεγε αναλυτικά όλες τις παθήσεις το πατέρα μου. Αυτό είναι κακούργημα».

Στην συνέχεια ο βουλευτής της ΝΔ υπογράμμισε ότι έχει λάβει πολλά μηνύματα από πολίτες που έχουν αντιμετωπίσει παρόμοιες καταστάσεις κι αποκάλυψε ο κ. Καλλιάνος ότι σε επικοινωνία που είχε ο Άδωνις Γεωργιάδης, υπουργός Υγείας, με την ιατρική ομάδα που παρακολουθούσε τον πάτερα του βουλευτή έλαβε διαβεβαιώσεις ότι η κατάσταση της υγείας του βαίνει καλή.