ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: Τρελή πορεία βαν σε κατηφόρα - Παρέσυρε και χτύπησε κοπέλα

Λαμία: Τρελή πορεία βαν σε κατηφόρα - Παρέσυρε και χτύπησε κοπέλα

Λαμία: Ανεξέλεγκτη πορεία για βαν που έπεσε πάνω σε τρία παρκαρισμένα αυτοκίνητα -  Η μαρτυρία της κοπέλας που παρασύρθηκε από το όχημα

Ένα απίστευτο τροχαίο με παράσυρση πεζού σημειώθηκε το πρωί της Μ. Πέμπτης (2/5) στην οδό Αραχώβης και Εκκλησιών δίπλα στην εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων, στην πόλη της Λαμίας.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, το τροχαίο σημειώθηκε όταν επαγγελματικό βανάκι που ήταν σταθμευμένο στην Αραχώβης, άρχισε να κυλά στη μεγάλη κατηφόρα παρασύροντας στο πέρασμά το τρία σταθμευμένα οχήματα, προκαλώντας υλικές ζημιές.

Ωστόσο, η ανεξέλεγκτη πορεία του οχήματος δε σταμάτησε στην οδό Αραχώβης καθώς μπαίνοντας στη συμβολή με την οδό Εκκλησιών στο πεζοδρόμιο χτύπησε και τραυμάτισε μια 25χρονη κοπέλα. Το όχημα κατέληξε την τρελή πορεία, πριν προκαλέσει και άλλες ζημιές, σε τοίχο του επόμενου στενού.

Η νεαρή κοπέλα που τραυματίστηκε δέχθηκε βοήθεια από περαστικούς έως ότου διακομισθεί με σπασμένο χέρι στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας

«Ακόμη δεν μπορώ να συνέρθω από το σοκ», ανέφερε μιλώντας στο τοπικό μέσο ενημέρωσης το 25χρονο θύμα του τροχαίου που αντί να πάει στην εκκλησία, βρέθηκε ξαφνικά στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας.

«Την ώρα που βρισκόμουν πλησίον της διασταύρωσης, άκουσα ένα φοβερό θόρυβο και ήχο από αμάξι που κατεβαίνει με ταχύτητα. Μέχρι να αναρωτηθώ πως θα σταματήσει στο STOP που υπάρχει, το αυτοκίνητο είχε περάσει μπροστά μου, με είχε χτυπήσει στο χέρι και με είχε ρίξει κάτω», συμπλήρωσε στη συνέχει η νεαρή κοπέλα. Όπως περιέγραψε στη συνέχεια, το βανάκι χτύπησε πρώτα στο τοιχίο και την πέτυχε πιθανότατα πάνω στην αλλαγή φοράς, για αυτό και δεν την πήρε μπροστά και μόνο τη χτύπησε παρασύροντάς την.

«Είμαι πολύ τυχερή που αυτή τη στιγμή σας μιλάω και θα γιορτάσω σε λίγες μέρες τα 25α γενέθλιά μου. Για λίγα εκατοστά δεν ξέρω τι θα μπορούσε να είχε συμβεί. Επίσης όπως έμαθα από την Τροχαία μέσα στα αυτοκίνητα δε βρισκόταν κανένας άνθρωπος, οπότε δε χτύπησε και κάποιος άλλος καθώς θα μπορούσε να είχαν συμβεί ακόμη χειρότερα πράγματα», εξήγησε.

Στο τοπικό μέσο ενημέρωσης δήλωση έκανε και ο πατέρας της νεαρής κοπέλας ευγνωμονώντας τον Θεό αλλά και όσους έσπευσαν να βοηθήσουν την κόρη του. «Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι βρέθηκαν και βοήθησαν την τραυματισμένη κόρη μου... Όπως επίσης, τους Αγίους Θεοδώρους που τη φύλαξαν από χειρότερο κακό, αλλά και τους Ιατρούς του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας για την περίθαλψη.... Καλή Ανάσταση σε όλους μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το ΤΤ Λαμίας.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από το σημείο του απίστευτου ατυχήματος: