ΕΛΛΑΔΑ

Μαφιόζικη εκτέλεση στη Θεσσαλονίκη: 41χρονος σεσημασμένος το θύμα – Ανθρωποκυνηγητό για τους δράστες

Μαφιόζικη εκτέλεση στη Θεσσαλονίκη: 41χρονος σεσημασμένος το θύμα – Ανθρωποκυνηγητό για τους δράστες

Μαφιόζικη εκτέλεση σημειώθηκε το μεσημέρι του Μ. Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη

Εν ψυχρώ δολοφονία στη μέση του δρόμου στη Θεσσαλονίκη σημειώθηκε στις 14:00 το μεσημέρι του Μ. Σαββάτου, με θύμα έναν 41χρονο άνδρα ο οποίος δέχθηκε πυρροβολισμούς στην πλάτη μέσα από διερχόμενο όχημα στη Σταυρούπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα της επίθεση έχει καταγωγή από την Γεωργία στο παρελθόν έχει συλληφθεί ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης.

Οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών που μετά την εκτέλεση τράπηκαν σε φυγή πρός άγνωση κατεύθυνση.

Στο σημείο της δολοφονίας έχει σπεύσει και ιατροδικαστής προκειμένου να εξετάσει τη σορό του άτυχου άνδρα.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το σημείο της δολοφονίας:

Πώς έγινε η μαφιόζικη εκτέλεση

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο 41χρονος άνδρας δέχθηκε μία σφαίρα στην πλάτη μέσα από διερχόμενο όχημα την ώρα που κατέβαινε από το μηχανάκι που οδηγούσε και ετοιμαζόταν να βγάλει το κράνος που φορούσε.

Οι δράστες της επίθεσης επέβαιναν σε ένα κόκκινο όχημα. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τρία άτομα και συγκεκριμένα, δυο άνδρες και μια γυναίκα. Τον 41χρονο φέρεται να τον πυροβόλησε δύο φορές στην πλάτη ο ένας εκ των δύο ανδρών. Το θύμα δέχθηκε μία σφαίρα στην πλάτη και η άλλη στον ώμο. Οι Αρχές εντόπισαν τον έναν κάλυκα, ενώ τον δεύτερα φέρεται να τον πήρε ο δράστης μετά τη δολοφονία.

Η δολοφονία του 41χρονου άνδρα έγινε δίπλα σε παιδική χαρά και μπροστά στα έντρομα μάτια πελατών παρακείμενου καταστήματος.

Δείτε επίσης βίντεο από το σημείο της μαφιόζικης εκτέλεσης:

Με πληροφορίες από thestival.gr, voria.gr

Σχετικές ειδήσεις