Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Μάνδρα: Βίντεο ντοκουμέντο με το φλεγόμενο αυτοκίνητο του Χρήστου Γιαλιά που δολοφονήθηκε

Newsbomb

Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει το αμάξι, στο οποίο βρέθηκε απανθρακωμένος ο Χρήστος , να είναι τυλιγμένο στις φλόγες

Ο Χρήστος Γιαλιάς βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητό του στη Μάνδρα, μόλις 200 μέτρα από το σπίτι του.

Στο βίντεο που μετέδωσε η ΕΡΤ φαίνεται το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο επιχειρηματίας να έχει τυλιχθεί στις φλόγες.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, οι δράστες επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και ο ένας εξ αυτών φαίνεται ότι άνοιξε πυρ κατά του 59χρονου οδηγού. Στο σημείο της εκτέλεσης έχουν βρεθεί τουλάχιστον 15 κάλυκες από καλάσνικοφ.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ οι δράστες επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα κι ο συνεπιβάτης φαίνεται ότι ήταν εκείνος που «γάζωσε» τον 59χρονο οδηγό, από τη δεξιά πλευρά. Ο επιχειρηματίας δέχθηκε τουλάχιστον 15 πυροβολισμούς καθώς έχουν βρεθεί 15 τουλάχιστον κάλυκες από καλάσνικοφ, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Στη συνέχεια, οι δράστες κατέβηκαν από τη μηχανή, πέταξαν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου του θύματος το καλάσνικοφ και έβαλαν φωτιά στο όχημα, με αποτέλεσμα να απανθρακωθεί ο επιχειρηματίας.

Στην περιοχή της Πάχης Μεγάρων έχει βρεθεί καμένη μία μηχανή και οι αξιωματικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών που έχουν αναλάβει την έρευνα, εξετάζουν αν συνδέεται με το έγκλημα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ.

Ο επιχειρηματίας διέθετε προσωπική ασφάλεια, την οποία δεν την είχε μαζί του και πιθανότατα αυτό το γνώριζαν οι δολοφόνοι του, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές.

Όπως αναφέρουν αξιωματικοί της Ασφάλειας, ίσως έχουν χαθεί και πολύτιμα στοιχεία, καθώς η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει ρίξει πάρα πολύ νερό για να μπορέσει κατασβήσει τη φωτιά.