ΚΟΣΜΟΣ

Πριγκίπισσα Βεατρίκη: Θρίλερ με τον πρώην σύντροφό της - Βρέθηκε νεκρός σε ξενοδοχείο στο Μαϊάμι

H πριγκίπισσα Βεατρίκη με την εκλιπούσα βασίλισσα Ελισάβετ 'Β
H πριγκίπισσα Βεατρίκη με την εκλιπούσα βασίλισσα Ελισάβετ 'Β
ΑΡ

Νεκρός βρέθηκε ο πρώην σύντροφος της πριγκίπισσας Βεατρίκης, εγγονής της εκλιπούσας Βασίλισσας Ελισάβετ σε ξενοδοχείο στο Μαϊάμι. Η πολυτάραχη ζωή του Πάολο Λιούτσο

Ο πρώην φίλος της πριγκίπισσας Βεατρίκης Πάολο Λιούτσο πέθανε από ύποπτη υπερβολική δόση ναρκωτικών, έγραψε χθες (24/4) η εφημερίδα Sun. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, πέθανε σε δωμάτιο του ξενοδοχείου civilM Miami Worldcenter στις 3:34 μ.μ (τοπική ώρα) στις 7 Φεβρουαρίου. Το σώμα του φέρεται να μεταφέρθηκε πίσω στη γενέτειρά του, το Λονγκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης, όπου τελέστηκε η κηδεία του στις 16 Φεβρουαρίου.

Ο αξιωματούχος Μάικλ Βέγκα του Αστυνομικού Τμήματος του Μαϊάμι είπε στη Sun ότι ο θάνατός του «εξετάζεται ως υπερβολική δόση» αν και η έρευνα «είναι ανοιχτή και βρίσκεται σε εξέλιξη». Επιπλέον, ένας μακροχρόνιος φίλος του Λιούτσο ισχυρίστηκε στη Sun ότι «δεν τα πήγαινε καλά» πριν από το θάνατό του και ότι «λάτρευε να κάνει πάρτι και να παίζει στοιχήματα».

«Ήταν ένας πολύ γρήγορος τρόπος ζωής και όλοι φοβόμασταν ότι θα ξεφύγει τελικά», πρόσθεσε ο φίλος. «Δανειζόταν πάντα χρήματα για να εξοφλήσει παλιά δάνεια. Μπήκε σε ένα φαύλο κύκλο». Η Page Six δεν μπόρεσε να βρει αντιπροσώπους για την πριγκίπισσα Βεατρίκη για την οποία η Sun ισχυρίστηκε ότι ήταν «πληγωμένη» για τον θάνατο του πρώην της.

Η πριγκίπισσα ΒεατρίκηΑΡ

Το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει το 2005 όταν η Βεατρίκη 35 ετών σήμερα, ήταν 17 ετών και εκείνος 24. Η μητέρα της, Σάρα Φέργκιουσον που την απέκτησε με τον γιό της εκλιπούσας βασίλισσας Ελισάβετ, πρίγκιπα Άντριου υποστήριξε στο παρελθόν τη σχέση τους όταν συναντήθηκαν για πρώτη φορά. «Όλοι έχουμε τα δικά μας ταξίδια και πρέπει να μάθουμε τον δρόμο μας, αλλά η Βεατρίκη είναι ένα λογικό κορίτσι, σύντομα στα 18, με πολλούς φίλους, συμπεριλαμβανομένου του Πάολο», είπε σε δημόσια δήλωση εκείνη την εποχή.

Πριν αρχίσουν να βγαίνουν ραντεβού, ο Λιούτσο κατηγορήθηκε για τη ανθρωποκτονία του Jonathan R. Duchatellier, ενός συμφοιτητή του στο Κολλέγιο του Τιμίου Σταυρού, αφού ενεπλάκησαν σε έναν καυγά μεθυσμένοι. Η κατηγορία του μειώθηκε αργότερα σε επίθεση και βιαιοπραγία και υπηρέτησε 100 ώρες κοινωφελούς εργασίας.

Ωστόσο, όταν το ειδύλλιό του με την Βεατρίκη έγινε γνωστό, στάλθηκε πίσω στις ΗΠΑ για παραβίαση της τριετούς δοκιμαστικής περιόδου, η οποία στη συνέχεια παρατάθηκε κατά έξι μήνες. Η σχέση τους έληξε δημόσια το 2006. Αργότερα, ο Λιούτσο φέρεται να ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν ποτέ «ερωτευμένος» με την πριγκίπισσα. «Δεν ήμουν σίγουρος ότι ήθελα να μπω τόσο βαθιά με την Bea», εξήγησε, σύμφωνα με τη Sun.

Το 2009, ο Λιούτσο, ο οποίος πιστεύεται ότι κληρονόμησε την περιουσία του από τον μπαμπά του, ήταν και πάλι στους τίτλους των εφημερίδων επειδή συνέτριψε το πανάκριβο νοικιασμένη του αυτοκίνητο στη Χρυσή Ακτή της Αυστραλίας. Στη συνέχεια κατηγορήθηκε για απάτη και κατοχή κοκαΐνης, αφού προσπάθησε να παραλείψει τους λογαριασμούς φαγητού και επιβίβασης σε ένα καζίνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν παντρεύτηκε ποτέ και εργάστηκε ως σύμβουλος τέχνης πριν πεθάνει. Η Βεατρίκη από την πλευρά της, παντρεύτηκε τον επιχειρηματία Edoardo Mapelli Mozzi τον Ιούλιο του 2020. Έχουν μια 2χρονη κόρη που ονομάζεται Sienna Elizabeth Mapelli Mozzi. Ο Edoardo έχει επίσης τον 6χρονο γιο Christopher "Wolfie" Woolf με την πρώην φίλη του Dara Huang.