ΚΟΣΜΟΣ

Λονδίνο: Μαχαίρωσαν γυναίκα μέχρι θανάτου υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες

police
Photo: AP

Μέχρι θανάτου μαχαιρώθηκε  μία γυναίκα στο  Λονδίνο, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Mετά την επίθεση με μαχαίρι στο Λονδίνο οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έσπευσαν στο σημείο, αλλά η γυναίκα πέθανε επί τόπου.

Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και την ενημέρωση των συγγενών της γυναίκας, ανέφερε η Μητροπολιτική Αστυνομία, η οποία απηύθυνε έκκληση στο κοινό για οποιαδήποτε πληροφορία.

«Καταλαβαίνω το σοκ και την ανησυχία που θα προκαλέσει αυτό το πολύ θλιβερό περιστατικό» δήλωσε εκπρόσωπος της Αστυνομίας.

Δεν έχει γίνει σύλληψη για τη φονική επίθεση με μαχαίρι στο Λονδίνο
«Θέλω να διαβεβαιώσω τον κόσμο ότι η υπόθεση θα διερευνηθεί από μια εξειδικευμένη ομάδα έμπειρων ντετέκτιβ ανθρωποκτονιών και θα τους υποστηρίξουμε στο έργο τους για τον εντοπισμό και τη σύλληψη οποιουδήποτε είναι υπεύθυνος» είπε.

«Οι κάτοικοι της περιοχής θα δουν αυξημένη αστυνομική παρουσία στην περιοχή τις επόμενες ημέρες. Θα ήθελα να ζητήσω από την κοινότητα να είναι υπομονετική, ενώ οι αστυνομικοί εκτελούν αυτό το ζωτικής σημασίας έργο. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ανησυχίες, παρακαλείστε να μιλήσετε με έναν αστυνομικό ή με την τοπική σας ομάδα αστυνόμευσης» πρόσθεσε.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει σύλληψη.