MEDIA

Μαρίνα Σάττι: Διέρρευσε όλη η εμφάνισή της στη Eurovision - Δείτε το βίντεο

Μαρίνα Σάττι: Διέρρευσε όλη η εμφάνισή της στη Eurovision - Δείτε το βίντεο

Διέρρευσε η εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision.

Φωτιά έχουν πάρει τα βίντεο στο Tik Tok που δείχνουν τη Μαρίνα Σάττι στις τελευταίες πρόβες πριν τον αποψινό ημιτελικό της Eurovision.

Σε ένα από τα βίντεο μάλιστα κυκλοφόρησε όλη η εμφάνισή της από την πρόβα ρούχων που δείχνει ακριβώς πώς θα είναι η ελληνική εμφάνιση στην σκηνή του Μάλμε.

Όπως μας είχε προϊδεάσει η Μαρίνα Σάττι, η σκηνοθετική παρουσία θα είναι μονοπλάνο σε όλο το τραγούδι και ο κάμεραμαν θα είναι μέρος της χορογραφίας.

Το «Ζάρι» θα εμφανιστεί στην τρίτη σειρά, δηλαδή στο πρώτο μισό του προγράμματος, που ξεκινάει απόψε στις 22:00 στην ΕΡΤ.

Σημειώνεται ότι η ελληνική συμμετοχή εμφανίζεται πριν από την Ελβετία και το «The Code», που φιγουράρει ως ένα από τα φαβορί του φετινού διαγωνισμού.

Τη μουσική του τραγουδιού «ZARI», που παντρεύει σύγχρονα, παραδοσιακά και έθνικ στοιχεία, συνέθεσαν οι: Μαρίνα Σάττι, OGE, Kay Be, Nick Kodonas, Jay Stolar, Gino The Ghost και Jordan Palmer, ενώ τους στίχους υπογράφουν οι: VLOSPA, OGE, Μαρίνα Σάττι και Solmeister. Creative director της εμφάνισης της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή της Eurovision είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός, τη χορογραφία και το movement direction έχει αναλάβει ο Mecnun Giasar (Majnoon), ενώ το art direction οι NMR.

Στα στοιχήματα η Μαρίνα Σάττι παραμένει σε τροχιά δεκάδας. Η ελληνική συμμετοχή βρίσκεται στην ένατη θέση όσον αφορά τα προγνωστικά, ενώ φιγουράρει στην πρώτη τριάδα όσον αφορά την πρόκριση στον τελικό του Σαββάτου.